Użytkownik MzKzMzUzE Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: MzKzMzUzE Nick osoby oskarżonej: OskiMK4 Powód skargi: niesłuszny ban Opis sytuacji: podniosłem w pierwszej rundzie broń po graczu SZCZUR PSZEMEK i ostrzymałem bana "ak w pierwszej rundzie", pszemek gra dalej Dowody [Ss'y/Demo]: EDIT: powód bana ma się nijak do regulaminu serwera, proponuje edytować regulamin bądź odesłać admina do lektury Edytowane 12 Marca 2020 przez MzKzMzUzE Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 @OskiMK4 w regulaminie nie ma zadnego punktu, ktory zabrania strzelania z ak w 1 rundzie. Najwidoczniej cos spapralem robiac SVIPA lub VIPA lub jest to bug serwera, ktory powinienes mi zglosic, a nie banowac koleszke. Prosze zapoznac sie z regulaminem serwera i polecam cos przemyslec zanim cos zrobisz. Dostajesz pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Przy nastepnym bedzie degradacja. Obgadamy jeszcze temat na tsie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi