Użytkownik tkomaster Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 SIemanko ||| You are banned ||| Nick: Mrowa ||| IP: 188.146.101.159 ||| SteamID: STEAM_ID_LAN ||| By admin: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] ||| Reason: Leis_wykryto ||| Ban created: 12.03.2020 - 10:53:10 ||| For length: 5 hours ||| On: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2) ||| Time left: 2 hours, 43 minutes and 37 seconds ||| Will expire: 12.03.2020 Do dziś nie wiedziałem nawet co to leis, ale już doczytałem. Nie wiem na jakiej podstawie zostałem za niego zbanowany skoro nawet nie dostałem tego bana jak byłem na serwerze bo dowiedziałem sie o nim przed chwilą chcąc wbić na serwer (inny niż ten gdzie mnie zbanowano). Dziwne jest też to, że za tak poważne przewinienie jakim jest leis dostałem 5h? Nick: czasem wyzej . Oczywiście zaznaczę, że nie używam żądnych wspomagaczy jak nie wierzysz to moja strata bo chce unbana xd. Ale tak serio jak to udowodnić ? Nudzi mi sie to se tak napisałem bo notorycznie dostaje niesłuszne bany potem nie chce mi sie ich ogarniać na forum i efektem tego często nie mam gdzie grać w godzinach, w których jest mniej graczy . Może warto by się lepiej przyjżeć czy ktoś cheatuje, a nie od razu jeb i jeb banem i elo Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dałam temu ip UB powinieneś już móc wejść @tkomaster spróbuj wejść i daj znać Odnośnik do komentarza
Użytkownik tkomaster Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 2 minuty temu, Dusia napisał: Dałam temu ip UB powinieneś już móc wejść @tkomaster spróbuj wejść i daj znać Jest git. DZięki. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi