Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Córka przychodzi do domu i mówi - mamo wszyscy się śmieją że mam twarz jak dupę. Matka na to - oj dziecko tak dokuczają ale idź na ulice i zapytaj pierwszego przechodnia czy masz taką twarz zobaczysz że inaczej odpowie. Dziecko wyszło z domu po 2 minutach wraca z rykiem - mamuś, mamuś.. - co się stało - pyta zatroskana matka - wyszłam na ulice, przyjechali czyścić studzienki kanalizacyjne ja się pochyliłam żeby zobaczyć jak to robią a oni - nie srać kurwa nie srać !!! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 smutne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Zwalone to jakieś trochę xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 xddddddddddddddddddd Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Marca 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi