Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Poznawanie photoshopa

kaze

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć.
Ostatnio zacząłem używać photoshopa. Dopiero się go uczę, więc prace nie są najwyższych lotów, ale wystawiam do waszej krytyki.

To jest jedna praca z Gimpa
image.png.2e94ca09ba9c5a74d632069b1f07ddb4.png
Nightbringer Lee Sin z League of Legends

- - - - - - - - - -

Photoshop
image.png.dd0e105563fdedc70b89ff30b96e349c.png

image.png.7f3ca72e96d69dd02a53bc3714857151.png

Oryginał:
image.png.89d2b252f97bcebd97fcde896274130a.png

- - - - - - - - - -

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

(Przekroczono limit rozmiaru załączników, z tej racji double post, i hope that's not a problem)

image.thumb.png.4c6a8e830249b33924a32b4dc10d38e7.png

- - - - - - - - - -

image.png.6a0e43f6465143a01df37c2430d8794d.png 1tCboQc.png rZ0U4Bm.png

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Pracę są nawet na dobrym poziomie. Daj nam sie poznać i napisz podanie na grafika jak masz zapał iż nie mamy grafikow :) A są potrzebni.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Tył jelenia mi nie wyszedł, ale mam nadzieję, że efekt jest znośny.

3IRvfzG.jpg

&

YEoyDch.png

=

PNrL7Ct.png

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Nadrób aktywność. Przywitaj się w temacie odpowiednim i składaj podanie ;) 

• Przykro mi 1
  • Użytkownik

Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość  i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie .

Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną :3

• Dzięki 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik
3 godziny temu, Rustic napisał:

Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość  i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie .

Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną :3

Samochód, avatar i jeleń nie są z poradnika. Jedynie efekt z ''destrukcją'' został wykonany przy pomocy poradnika.
Co do odniesienia z avatarem. Są niewielkie różnice, bo o takie poprosiła osoba, która składała zleconko. Jest to prosta grafika, na skalę moich aktualnych możliwości, jednakże dziękuję za opinię i postaram się, by następne prace były lepsze.

• Dzięki 1
  • szynka odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Em.. Nie wiedziałem czym to może być, więc przerobiłem na okładkę płyty heh...

uocYCuQ.png

@Moc Energia

Głównie w polecanych na stronie głównej mam te kanały:

Edytowane przez kaze
//
  • Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• 7 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

rozwiazany.png

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Użytkownik∙

archiwum.png

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]