Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Poznawanie photoshopa

kaze

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć.
Ostatnio zacząłem używać photoshopa. Dopiero się go uczę, więc prace nie są najwyższych lotów, ale wystawiam do waszej krytyki.

To jest jedna praca z Gimpa
image.png.2e94ca09ba9c5a74d632069b1f07ddb4.png
Nightbringer Lee Sin z League of Legends

- - - - - - - - - -

Photoshop
image.png.dd0e105563fdedc70b89ff30b96e349c.png

image.png.7f3ca72e96d69dd02a53bc3714857151.png

Oryginał:
image.png.89d2b252f97bcebd97fcde896274130a.png

- - - - - - - - - -

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Użytkownik

(Przekroczono limit rozmiaru załączników, z tej racji double post, i hope that's not a problem)

image.thumb.png.4c6a8e830249b33924a32b4dc10d38e7.png

- - - - - - - - - -

image.png.6a0e43f6465143a01df37c2430d8794d.png 1tCboQc.png rZ0U4Bm.png

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Pracę są nawet na dobrym poziomie. Daj nam sie poznać i napisz podanie na grafika jak masz zapał iż nie mamy grafikow :) A są potrzebni.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Tył jelenia mi nie wyszedł, ale mam nadzieję, że efekt jest znośny.

3IRvfzG.jpg

&

YEoyDch.png

=

PNrL7Ct.png

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Nadrób aktywność. Przywitaj się w temacie odpowiednim i składaj podanie ;) 

• Przykro mi 1
  • Użytkownik

Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość  i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie .

Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną :3

• Dzięki 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik
3 godziny temu, Rustic napisał:

Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość  i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie .

Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną :3

Samochód, avatar i jeleń nie są z poradnika. Jedynie efekt z ''destrukcją'' został wykonany przy pomocy poradnika.
Co do odniesienia z avatarem. Są niewielkie różnice, bo o takie poprosiła osoba, która składała zleconko. Jest to prosta grafika, na skalę moich aktualnych możliwości, jednakże dziękuję za opinię i postaram się, by następne prace były lepsze.

• Dzięki 1
  • szynka odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Em.. Nie wiedziałem czym to może być, więc przerobiłem na okładkę płyty heh...

uocYCuQ.png

@Moc Energia

Głównie w polecanych na stronie głównej mam te kanały:

Edytowane przez kaze
//
  • Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• 7 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

rozwiazany.png

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

• Użytkownik∙

archiwum.png

Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia.

+ Kodowanie szablonów,

+ Tworzenie aplikacji webowych,

+ Usługi graficzne,

+ Front/Back - end

Kontakt:

Discord: yanko.#4364

Steam: alpineboi

GG: 72271450

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]