Użytkownik kaze Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Cześć. Ostatnio zacząłem używać photoshopa. Dopiero się go uczę, więc prace nie są najwyższych lotów, ale wystawiam do waszej krytyki. To jest jedna praca z Gimpa Nightbringer Lee Sin z League of Legends - - - - - - - - - - Photoshop Oryginał: - - - - - - - - - - 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaze Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (Przekroczono limit rozmiaru załączników, z tej racji double post, i hope that's not a problem) - - - - - - - - - - 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Pracę są nawet na dobrym poziomie. Daj nam sie poznać i napisz podanie na grafika jak masz zapał iż nie mamy grafikow A są potrzebni. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaze Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Tył jelenia mi nie wyszedł, ale mam nadzieję, że efekt jest znośny. & = 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Nadrób aktywność. Przywitaj się w temacie odpowiednim i składaj podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie . Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaze Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 3 godziny temu, Rustic napisał: Pracę ładne, ale no właśnie wydaje mi się, że potrzebujemy grafików do robienia awatarów sygnatur i tym podobne, a nie do zdjęć. Pokaż mi więcej sygnatur/awatarów z jakich poradników korzystasz/aleś jeżeli jest możliwość wykonaj kilka zleceń jeżeli takie są jeżeli ich nie ma zdaj się na swoją pomysłowość i coś wykombinuj pokaż mi jakie napisy dodałbyś do danego obrazka, a zmienię swoje zdanie jak na razie odnoszę wrażenie, że te dzieła są po prostu skopiowane z poradnika tylko zamieniłeś obrazki. Owszem są 3 awatary, ale praktycznie niczym się nie różnią oprócz grzywki i bawieniem się jasnością stylem czy tam wzorem specem nie jestem, ale sam robiłem kiedyś grafiki oczywiście jest to tylko moja opinia, więc nie bierz aż tak tego bardzo do siebie . Wiem, Wiem nie jest to podanie na grafika, ale jeżeli już chciałbyś takie złożyć to zacznij od tego, co napisałem „UP”. Pozdrawiam z rodziną Samochód, avatar i jeleń nie są z poradnika. Jedynie efekt z ''destrukcją'' został wykonany przy pomocy poradnika. Co do odniesienia z avatarem. Są niewielkie różnice, bo o takie poprosiła osoba, która składała zleconko. Jest to prosta grafika, na skalę moich aktualnych możliwości, jednakże dziękuję za opinię i postaram się, by następne prace były lepsze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kaze Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Em.. Nie wiedziałem czym to może być, więc przerobiłem na okładkę płyty heh... @Moc Energia Głównie w polecanych na stronie głównej mam te kanały: Spoiler https://www.youtube.com/channel/UCxhohBYvoxQbzDAr_yAs6iw/videos https://www.youtube.com/channel/UCxhohBYvoxQbzDAr_yAs6iw/videos https://www.youtube.com/user/DhruvalModi/videos https://www.youtube.com/user/ForeverDansky/videos Edytowane 22 Marca 2020 przez kaze // 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Super robota możesz pokazać skąd się uczysz? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 30 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 3 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi