Użytkownik∙ marek Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Witam wszystkich w kolejnym wywiadzie. Dziś osobą odpowiadającą jest @NetaO który na forum pełni funkcję Moderatora oraz jest opiekunem serwera FFA. Pytający --> @Haxuwer.- Odpowiadający --> @NetaO Witaj @NetaO cieszy mnie, że zgodziłeś się uczestniczyć w kolejnym wywiadzie na naszej sieci. Na początku przedstaw się wszystkim i napisz coś o Sobie. Witam bardzo serdecznie. Mam na imię Wiktor i uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu elektrycznym. Czy oprócz nauki masz jakieś zainteresowania, hobby? Interesuję się piłką nożną, sportami walki i elektroniką. Jeżeli miałbyś wybierać pomiędzy piłką nożną a sportami walki to co byś wybrał i dlaczego? Myślę, że piłkę nożną. Lubię grę zespołową. Każda osoba odpowiada za co innego na boisku nawet jeżeli jest to gra bardziej amatorska to sukces zależy od całej drużyny mimo, że czasem jest jeden bohater który przysłowiowo "sam wygra mecz" ale oczywiście w pojedynkę sam by tego nie zrobił. Rozumiem. A czy wiążesz jakieś plany z tym sportem? Nie. Robię to bardziej amatorsko. Nie miałbym na tyle chęci i czasu by trenować dzień w dzień i rozwijać się na tej płaszczyźnie. Masz jakiś swój ulubiony klub któremu kibicujesz? Oczywiście, że mam i jest nim Real Madryt! Hala Madrid!!! Ja również temu klubowi kibicuję, lecz to nie jest wywiad ze mną tylko z Tobą. Czy masz swojego ulubionego zawodnika? Jeżeli tak to dlaczego jest nim on, a nie ktoś inny. Jest nim Portugalski tytan pracy czyli Cristiano Ronaldo. Kibicuję mu od czasu gry w Manchesterze. Jest on moim idolem pokazuję on, że mimo ciężkiego dzieciństwa i ciężkiej pracy można osiągnąć sukces i stać się kimś wielkim mimo wielu przeszkód. Wystarczy tylko chcieć i konsekwentnie dążyć do celu. Zgadzam się z tobą w stu procentach. Jest on zawodnikiem klasy światowej i można porównywać go z największymi legendami piłki nożnej. Pochodzisz z dużego miasta czy jest to jakaś mała wieś i czy masz tam swoje ulubione miejsca, gdzie lubisz spędzać czas? Pochodzę z okolic Łowicza mieszkam na obrzeżach tego miasta. Za małolata bawiliśmy się w lesie ze znajomymi lub spędzaliśmy czas na orliku to były nasze ulubione miejsca gdzie spędzaliśmy najwięcej czasu. Obecnie spotykamy się na orliku lub na imprezach by utrzymać dobry kontakt. Z tego co wiemy nie wiążesz planów z piłką nożną. Co chciałbyś robić w przyszłości, czym się zajmować, gdzie pracować? Na początku, myślę o pracy w zawodzie czyli w elektryce. Gdy już bym zarobił trochę kasy, i poznał odpowiednie osoby chciałbym otworzyć firmę która zajmowała by się produkcją i sprzedażą rzeczy związanych z elektryką. Życzę Ci powodzenia odnośnie firmy oraz pracy. Jeżeli już byś miał swoją firmę, a jak wiemy z posiadania własnej firmy są też duże dochody finansowe o ile dobrze funkcjonuję . Jaki jest twój wymarzony samochód? Nie przywiązuję aż taki uwagi do aut, więc nie mam też wymarzonego samochodu. Oczywiście przy zakupie poprosił bym o pomoc specjalistę który zna się na rzeczy a, że moją ulubioną marką jest mercedes to szukał bym odpowiedniego modelu. Dobrze teraz cofnijmy się trochę w czasie. Gdy byłeś małym dzieckiem zachowywałeś się dobrze czy byłeś nie grzeczny? I jak się uczyłeś z jakiego przedmiotu szło Ci najłatwiej a z jakiego najtrudniej? Raz byłem grzeczny raz nie grzeczny tak jak każdy. Uczyłem się przeciętnie ale nigdy nie miałem większych problemów z nauką. Najlepiej szło mi z historii a najgorzej z angielskiego. Rozumiem. Czy miałeś w dzieciństwie jakąś swoją ulubioną zabawę w którą bawiłeś się z kolegami z podwórka? Bawiliśmy się w różne zabawy nie miałem swojej ulubionej, lecz najchętniej bawiłem się w ganianego. Również dobrze wspominam ganianego. Jak określasz swoją osobę? Nie daje sobie wejść na głowę. Znam granicę których nie powinienem przekraczać osoby z którymi się zadaję też wiedzą jakich granic nie powinni przekraczać. Jestem człowiekiem który może wybaczyć ale będzie pamiętał co dana osoba zrobiła i nigdy tego nie zapomni. Lubię spędzać czas ze znajomymi i się dobrze bawić jestem osobą towarzyską. Dobrze to teraz troszkę nie typowych pytań. Jeżeli miałbyś spędzić cały dzień z jaką osobą byś chciał. Kto by to był oraz dlaczego i co byś z tą osobą robił? Z dziewczyną a co bym z nią robił pewnie bawilibyśmy się pod kocykiem hihi. Jeżeli znałbyś datę swojej śmierci. Co byś chciał przed śmiercią zrobić i czy byś się jej obawiał? Obawiałbym się sposobu w jakim umrę samej śmierci nie. Spędziłbym ostatni dzień z rodziną. Wygrywasz milion złotych. Co robisz z tymi pieniędzmi na co je przeznaczasz? Zainwestowałbym je a potem pomnożył. Część bym dał rodzinie. A w co byś zainwestował jeżeli mogę spytać? Będę myślał jak wygram. Dobrze teraz przejdziemy na pytania o temacie Counter Strike oraz naszej sieci. COUNTER STRIKE oraz NASZA SIEĆ Jak zacząłeś przygodę z grą Counter Strike. Kilka lat temu pobrałem gierkę i dużo grałem na botach potem przeszedłem na serwery publiczne a od dwóch lat gram także mixy. Co sądzisz o naszej sieci i o osobach które na niej są? Sieć stoi na bardzo wysokim poziomie pod względem aktywności. Administracja wykonuję swoje obowiązki należycie tak jak i osoby na innych rangach chociaż zdarzą się, że niektóre rangi są zaniedbywane. Co do użytkowników każdy jest inny próbujemy walczyć z toksycznymi użytkownikami i stworzyć przyjazną atmosferę. Dokładnie tak jak napisałeś. Iż jesteśmy już prawie przy końcówce wywiadu. Zadam Ci kilka szybkich pytań. SZYBKIE PYTANKA Pies vs kot? Pies Kino czy teatr? Kino Góry czy morze? Morze Książki czy filmy? Filmy Dziewczyna czy rodzina? Rodzina Imprezy czy odpoczynek w domu? Imprezy Dzień czy noc? Noc Wolisz słuchać muzyki na głośnikach czy na słuchawkach? Słuchawki Praca czy szkoła? Praca Wolisz spędzić czas z dziewczyną czy iść na imprezę z kolegami? Z dziewczyną Dobrze, to na tyle z naszego wywiadu. Dziękuje Ci, że znalazłeś czas i chciałeś odpowiadać. Chciałbyś coś od Siebie na koniec dodać? Może chciałbyś kogoś pozdrowić? Dzięki wzajemnie. Mam nadzieję, że nie które osoby które mnie nie znają coś się o Mnie dowiedziały. Pozdrawiam całe forum StrefaSkilla.pl. 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jest super Fajnie nawet napisany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 jest super 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 jest git ale te szybkie pytanka nie pasują do tego ;/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Destruktor Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Fajny wywiadzik 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Fajny wywiadzik bo ze mną @Sh1zO jak zejdziesz z 100 kilogramów to pogadamy. @hk. to już wiemy czemu całe życie na bramce stałeś 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 12 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Fajny wywiadzik, kibic Realu to już wiem czemu homo xd A co do hobby to nasz grubasek lubi sporty walko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 13 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Gruby na bramkę nii, a tak na poważnie to jakby przymknąć oko na wypowiadającego się i zostawić samego redaktora to spoko wywiadzik. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi