Użytkownik R-K * CREATIVE Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Twój Nick: R-K * CREATIVE Nick oskarżonego: R-K * CREATIVE! IP/SID oskarżonego: STEAM_0:4:1788932381 (ns ze zmiennym ip) Powód skargi: Od kilku dni ktoś się pode mnie podszywa. Opis sytuacji: Najpierw gracz ustawił sobie taki sam nick jak ja, a kiedy ustawiłem hasło, dodał "!". Teraz nasze staty się sumują (w rankingu), a gdy ja jestem najlepszym graczem rundy, ten laur spływa na konto sobowtóra. W momencie wejścia na serwer jestem również witany nickiem z dopiskiem wykrzyknika. Proszę o zajęcie się tą sprawą. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Macias, Urumci, Mariano14 itp. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 @Demon007? 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 20 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Trivor @KaneK jaka decyzja? Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jeśli będziesz miał dowody w postaci screenów napisz ponownie temat Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi