Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie Awq1337

Awq1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Awq1337
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/awq1337
Nick admina banującego: DiscoBoyyy
Data i czas zdarzenia: 12.03.20 godzina 22:59
Serwer (mod): Only Mirage                            
Opis sytuacji: Pykałem sobie na serwie jakoś dobrze mi nie szło, ale i tak dostałem bana.
Wycinek z konsoli: Brak.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@DiscoBoyyy demeczko rozpisuj i wyjaśniaj sytuację 48h.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Witam serdecznie, oto rozpiska demek z godzin

2020-03-12 22:35 i 2020-03-12 23:12 pozwoliłem sobie użyć dwa demka

Proszę każdą z akcji obejrzeć w 1/2 jak i x1 ponieważ 1/4 nie ogarnia jego niesamowicie szybkich strzałów ...

Nr 1 http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1584046403-1584048946.zip

Nr 2 http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1584048948-1584051165.zip

Oto rozpiska demka nr. 1 (2020-03-12 22:35)

5:08 - Bardzo szybki strzał w gracza biegnącego w smoku 

17:15 - Z początku niby normalna akcja, po czym zeskakuje niby normalnie do undera widzi gościa, przeciwnik rzuca flesh'a po czym lekko wychodzi a podejrzany od razu oddaje strzał 

21:43 - Bardzo szybkie 2  strzały ( na rampę )

24:10 - flick ? Czy triggerbot ? +/-

24:13 - Jeszcze go nie widział, a już oddawał strzał 

27:09 - Leczy się po czym strzela centralnie przez smok'a w gościa

28:00 - Dziwna akcja, wie gdzie przeciwnik się znajduje 

29:35 - Refleks szachisty ...

29:48 - Szybki strzał +/-

36:20 - 37:05 - Biegnie solo na B gasi mołotowa, nie rozgląda się nigdzie, tylko skupia się na 2 przeciwnikach w rogu 

Rozpiska demka z godziny (2020-03-12 23:12)

12:55 - Bardzo szybki strzał 

15:00 - Widział gracza w konekcie ... Skąd wiedział, że idzie na schody ( celownik leciał za modelem przez ścianę ) 

15:15 - Dziwne nacelowanie na model przez ścianę 

16:48 - Refleks szachisty #2 

17:55 - Wchodzi na pewniaka gdzie przez kilka ostatnich rund wiedząc, że jest tam przeciwnik wychodzi ostrożnie

18:09 - Dziwne zachowanie celownika, nie wiedział w którego się wcelować 

19:50 - Rundę wcześniej wychodzi na pewniaka teraz boi się przeciwnika ?

20:09 - "Wie", że przeciwnik tam się znajduje więc ostrożnie pickuje by być bardziej "LEGIT" 

20:30 - 20:55 - Dziwna akcja z tym fleshem, nie jestem co do tej akcji pewien ..

23:30 - 23:35 -Mam wrażenie, że dziwnie zatrząsł mu się celownik na 1 fragu po oddanie drugiego strzału, szybka reakcja na 2 fraga ...

Z mojej strony to by było na tyle, dziękuje 

Pozdrawiam DiscoBoyyy. /// 

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 2
  • Użytkownik

Wieczorem dam swoją ocenę odnośnie tej sprawy. 

EDIT:
Odnośnie demka:

Twoje akcje były trochę dziwne, ale nie takie dziwne żeby Ciebie zbanować, myślę, że dobrze grasz i tyle. Daje odpowiedź, że jest dobrym graczem w csgo i moim zdaniem zasługujesz na UB. Zgadzam się z @SzolmiAlternator, że gracz jest dobry.  

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik∙

Napiszę krótko: 

-1 demo 

29:48 - Szybki strzał +/- <--- nie mogłeś wiedzieć że gościu jest po lewej, nawet go nie widziałeś i się spaliłeś.

36:20 - 37:05 - Biegnie solo na B gasi mołotowa, nie rozgląda się nigdzie, tylko skupia się na 2 przeciwnikach w rogu. <--- Rozumiem wjazd yolo ale nie sprawdzić za bsem, okna w kuchni, gali. Tylko patrzysz się tam gdzie 2 chłopa jest.

-2 demo 

15:02 <--- taka sama sytuacja, nie widzisz typa i już oddajesz strzał w niego?

16:50 <--- no no chyba kolega ma najszybszą reakcję na świecie

18:10 <--- ładnie tam kolega zbaitował i łyknąłeś...

-Na steamie masz napisane że 10 poziom faceit? A to ciekawe :) https://faceitfinder.com/profile/76561198339913209

Jak dla mnie jesteś zwykłym oszustem ;)

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK:  Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie 

• Użytkownik

Spalony 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć w swoim odwołaniu, ale i tak nic już nie stracę.
Chciałbym tylko powiedzieć że serwer ma 128 tickrate a demo 32 lub mniej przez co niektóre strzały wyglądają dziwnie.
Po demku widać że gram bardzo różnie, czasami agresywnie, czasami mniej.
@ScAniX to co jest napisane na profilu nie musi być aktualne.
Od siebie dodam tylko że wiele adminów sprawdzało mnie na serwerze i nikt nic nie podejrzewał, ponieważ ze spect wygląda to normalnie.
Decyzje zostawiam administratorom. Miłego!

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Specktowałem go nie raz miał dużo dziwnych akcji ale sądzę że jest po prostu dobry

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Oglądając go kilka razy na spekcie z podejrzeniem posiadania przez niego cheatów wychodziłem z założenia, że jest po prostu dobry i dalej się tego trzymam . W przedstawionych dowodach ma dziwne akcje ale na jak  sam napisał wyżej na tic 128 wygląda to inaczej niż na demku (niestety)   ;/ . Reasumując myślę, że jest czysty i zasługuje na UB. 

Pozdrawiam Dr3Sik :*

• Super 1
  • Użytkownik

Jak napisał @Awq1337 na tick 128 inaczej wygląda niż na 32 tick. Każdemu zdarzają się dobre akcje które osoby mówią, że ktoś ma aim lub wh itp. Uważam jako UBteam csgo, że gracz jest czysty (dobrze grał), można zobaczyć na ilość godzin przegrane w CSGO itp. Oglądałem te demka 2 razy... . Potem możecie mnie oskarżać, że źle postąpiłem, że dałem jemu UB. Myślę, że (parę osób ma) około 1k godzin w csgo powinny się doszkolić w oglądaniu demek, bo naprawdę to jest ważne i umieć rozpisywać demka... . Pamiętajcie tick 128, a 32 to coś innego. Dostajesz UB (unbana). 

Każdy ma lepszy dzień który może robić po 60 lub więcej kili na serverze. Też miałem kilka dobrych dni, że robiłem po 40/50 kili na serverze jak miałem dobre dni, ale też są słabsze dni...

• sh1zo_nnjl odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Demo 1:

5:08 - strzał idealnie w głowę po wychyleniu, no tak średnio bym powiedział +\- b

21:43 - strzelasz się z gościem na jungli i nagle kiedy wychodzi gość na rampę to czekasz wcelowany na głowę? +b

24:15 - wcelowany idealnie na głowę przez ściane? +b

27:09 - prosto w gościa przez smoke? +/- b

29:48 - tu się spaliłeś, nie mogłeś wiedzieć, że tam jest ++b

36:20 - 37:05 - nie sprawdzasz żadnych miejscówek, totalnie nic i lecisz w gości? +b

Demo 2:

16:50 - refleks koreańczyka +b

18:10 - gość b8 Ci puszcza i nie wytrzymałeś, strzał poszedł xd +b

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Donator
DONATOR

5:08 - Perfekcyjny strzał przez smoke? Ale uznajmy to za szczęście b -/+

24:13 - Podejrzanay strzał  b +/-

27:09 - Akcja spalona - idealnie wiedziałeś gdzie jest przeciwnik w smoku (no chyba że masz słuch echolokacyjny, ale jesteś człowiekiem więc to odpada) b +

29:48 -  Spaliłeś totalnie.. W poprzednich rundach było, że 1 frag i rush lub cofka a tutaj doskonale wiedziałeś o kolejnym przeciwniku b +

36:20 - 37:05 -  idealne wcelowanie w model który był za tym murkiem, i oczywiście wiedziałeś, że tam są CT +b

15:00 - celownik leciał za modelem przez ścianę i wiedziałeś że idzie na schody a nie do jungli +b

15:15 - Spalone, nie widziałeś że druga osoba jest w connectorze +b

18:10 - Spalone - bait udany a LPM puścił. +b

Ocena @FURIO

HBGSF9X.png

Specjalnie wybrałem 2 osoby spoza środowiska serwera Only Mirage ( @Sh1zO i @FURIO - aktualnie bardzo rzadko gra) by spojrzeli na sprawę obiektywnie, nie znając kompletnie gracza. Większa ilość głosów jest za tym że jesteś odpalony. Zapewne teraz pojawią się komentarze od niektórych typu: "skoro on ma haxy to czemu jeszcze vaca nie dostał" "przecież ma tyle godzin w csgo"itp. Panie i Panowie nie oszukujmy się... VAC w CS:GO ssie pałe po całości i jeżeli serio ktoś stwierdza, że każdy złapany cziter na serwerach społeczności powinien mieć od razu VACa to niech sobie przypomni na sytuację mmów z przed wejścia systemu Trust Factor...

A i notka dla osób, którzy usprawiedliwiają zbanowanego, że demko ma 32 tick - nawet jakby było demo w 12 tickach to i tak wh da się zauważyć. ;)

@Awq1337 Masz trochę pojęcia o grze lecz według nas używasz zewnętrznego oprogramowania, więc twoja prośba o ub zostaje odrzucona.

Proszę zamknąć temat.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz zbanowany/nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Awek odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]