Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

perk

Moc Energia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

O kurde jestem na nie jak będzie często wypadał to nie będzie dało się grać 

• Użytkownik∙

Tego samego zdania jestem co osoba na górze.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

NIE! A dlaczego wczoraj sobie gram z bratem gra 18typa jakiś typ miał taki item po 1 całe surfy były w minach na respie też cały resp w minach oznaczony i typ se zrobił 150 killi w 20m? Czy to ma sens .. @Trivor trzeba zrobić żeby to jak najmniej graczom wypadało a nie zwiększyć XD

• Użytkownik

Cały mod jest przeklejony ze standardowego codmoda dd2.. Niektóre itemy powinny być usunięte i niektóre poprawione bo nawet nie działają albo nie mają sensu.

Jaki jest sens zaminować całą mapę? Jeden gracz ma frajdę, a resszta serwera wychodzi bo ich to denerwuje

Jaki jest sens zmniejszenia widoczności który nie działa?

Jaki jest sens itemu który daje 5 skoków jeśli nie działa

Jaki jest sens dostawać 16 000$ co runde xd jeśli runda trwa 25min XDD - chyba że jest mało osób i jedna strona umrze w 100%

Tych itemów jest więcej, a propozycji mam jeszcze więcej to napiszę tu zeby nie otwierać nowego tematu.

-Dodać klatke na T 1 (mape wystarczy podmienić) 

-Dodać mniejszą grawitację tak żeby można do Mario wlecieć na każdej klasie nie tylko na premce 

-Zablokować podnoszenie granatów 

• Użytkownik
8 godzin temu, Moc Energia napisał:

Cały mod jest przeklejony ze standardowego codmoda dd2.. Niektóre itemy powinny być usunięte i niektóre poprawione bo nawet nie działają albo nie mają sensu.

Jaki jest sens zaminować całą mapę? Jeden gracz ma frajdę, a resszta serwera wychodzi bo ich to denerwuje

Jaki jest sens zmniejszenia widoczności który nie działa?

Jaki jest sens itemu który daje 5 skoków jeśli nie działa

Jaki jest sens dostawać 16 000$ co runde xd jeśli runda trwa 25min XDD - chyba że jest mało osób i jedna strona umrze w 100%

Tych itemów jest więcej, a propozycji mam jeszcze więcej to napiszę tu zeby nie otwierać nowego tematu.

-Dodać klatke na T 1 (mape wystarczy podmienić) 

-Dodać mniejszą grawitację tak żeby można do Mario wlecieć na każdej klasie nie tylko na premce 

-Zablokować podnoszenie granatów 

Można by dodać to klatke na t1 A po 2 jaką grawitacje ? Po co ? 2 osoby dopiero mają premke. Chcesz to ci mogę wleciec na każdej klasie do mario? A co do granatów to bez różnicy, ale @Trivortak byś mógł sprawdzić te perki większość nie ma sensu albo nie działają albo źle działają ;/

• Użytkownik
3 godziny temu, ¢zєкσℓα∂кα napisał:

Można by dodać to klatke na t1 A po 2 jaką grawitacje ? Po co ? 2 osoby dopiero mają premke. Chcesz to ci mogę wleciec na każdej klasie do mario? A co do granatów to bez różnicy, ale @Trivortak byś mógł sprawdzić te perki większość nie ma sensu albo nie działają albo źle działają ;/

Ok może masz na dość dobry komputer i nie masz z tym problemu ale większość niestety nie ma takowego rozgrywka polega na spadaniu na T1, wodę wieże bądź Respa mało kto zrobi jakieś kombo :/. Fajny serwer ale jest dużo do zrobienia 

• Użytkownik
2 godziny temu, Moc Energia napisał:

Ok może masz na dość dobry komputer i nie masz z tym problemu ale większość niestety nie ma takowego rozgrywka polega na spadaniu na T1, wodę wieże bądź Respa mało kto zrobi jakieś kombo :/. Fajny serwer ale jest dużo do zrobienia 

No dobra, ale jak dla mnie bo ja naprawde bardzo dobrze surfuje mi grawitacja w chuj przeszkadza Klasa Assasin ma 2skoki i Aka więc ta klasa jest spk. Można by do niej dodać większą grawitacją i tyle. :)

@edit @Moc Energiabo tak naprawde na surfa jest tylko dobra m3 pamiętam jak się codziennie grało na zwyklych surfach to tylko się do mario latało po m3 :D 

Edytowane przez ¢zєкσℓα∂кα
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
57 minut temu, ¢zєкσℓα∂кα napisał:

No dobra, ale jak dla mnie bo ja naprawde bardzo dobrze surfuje mi grawitacja w chuj przeszkadza Klasa Assasin ma 2skoki i Aka więc ta klasa jest spk. Można by do niej dodać większą grawitacją i tyle. :)

Klasy nie są nawet ustawione pod surfa, jak zauważysz 96% graczy grają rusherem xd 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Tutaj @Moc Energia ma rację z tymi rzeczami u góry

• Użytkownik

Najlepiej usunąć te wszystkie perki i @Trivor byś jakieś inne dał które nadają się na surfa posiedziałbyś troche no, ale zawsze przyjdzie więcej osób jak zobaczą że ogarniety a nie na szybko robiony.

• Właściciel
Właściciel

Perkom się przyjrzę w wolnej chwili, co do klas? Klasy były specjalnie robione właśnie pod surfa, ale nie moja wina że nikt nie potrafi do mario wlecieć i sobie M3 kupić i każdy Rusherem gra, specjalnie inne klasy maja lepsze statystyki, apteczki itp. żebyście latali do tego mario, ale najwyraźniej nikomu się nie chce i gra Rusherem czając się na kille, jak chcecie zmian to proszę o DOKŁADNE propozycje czyt. Jaką klasę dodać/usunąć, co zmienić, co ma mieć

Grawitacja jest standardowa 800, normalnie da się wlecieć na takiej do mario, jak byśmy dali mniejszą to by się mogło niektórym gorzej latać, a co dopiero tym co mają zmniejszoną już klasowo/perkowo. Poszukam jakąś paczkę perków i pousuwam te niepotrzebne,  co do reszty tak jak mówię - dokładną propozycję klas, ja tam nie gram, więc zrobie jak wy chcecie.

Dzisiaj wejdę sobie na NS i spróbuje wlecieć w mario, jak się serio nie będzie dało to może zmienię troszkę

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, Trivor napisał:

Perkom się przyjrzę w wolnej chwili, co do klas? Klasy były specjalnie robione właśnie pod surfa, ale nie moja wina że nikt nie potrafi do mario wlecieć i sobie M3 kupić i każdy Rusherem gra, specjalnie inne klasy maja lepsze statystyki, apteczki itp. żebyście latali do tego mario, ale najwyraźniej nikomu się nie chce i gra Rusherem czając się na kille, jak chcecie zmian to proszę o DOKŁADNE propozycje czyt. Jaką klasę dodać/usunąć, co zmienić, co ma mieć

Grawitacja jest standardowa 800, normalnie da się wlecieć na takiej do mario, jak byśmy dali mniejszą to by się mogło niektórym gorzej latać, a co dopiero tym co mają zmniejszoną już klasowo/perkowo. Poszukam jakąś paczkę perków i pousuwam te niepotrzebne,  co do reszty tak jak mówię - dokładną propozycję klas, ja tam nie gram, więc zrobie jak wy chcecie.

Dzisiaj wejdę sobie na NS i spróbuje wlecieć w mario, jak się serio nie będzie dało to może zmienię troszkę

Nowe propozycje:

Dodać pluginy:

-Radio

-mute 

-sprzedaj (sprzedaj item)

- wymień/oddaj (perk)

- votekick (jest mało adminów mimo wszystko, a dużo cheterów jak i uciążliwych osób typu gracz "XDDDDD" nw ile "D" który wchodzi gra i obraża używa tylko mikro do obrazy innych) Wiem, że jest forum można zgłaszać, ale wiadomo komu się chce..

-Klatka T1 a w niej strefa bezpieczna

-Poprawa funkcji kampienia (niech działa na całej mapie nie tylko na respie) poza respem 10s kampienia byloby optymalne

-poprawa itemów

-poprawa klas zwykłych jak i premium ( optymalizacja, wiadomo premka musi być silniejsza, ale niedominująca)

- +50 do obecnej grawitacji 

- Ewentualnie dodanie kilku map surf najbardziej popularnych niezbyt ciężkich - surf_combat. surf_ski_5 ( kwestia dogadania ze stałymi graczami - ankieta ird) 

- poprawa komendy /item

-dodanie regulaminu serwera

-poprawa opcji kampienie jeśli zginiemy podczas kampienia ( kampimy i i zabijemy kogoś potem umrzemy na respie po śmierci od samego zrespienia się dostajemy kicki)

- Ograniczenie spamowania granatami bądź blokada podnoszenia przez wybrane klasy- uzależnione od perka, myślę że lepsze jest ograniczenie 10s

Póki co tyle propozycji od mojej osoby jeśli coś mi przyjdzie do głowy lub znajdę błędy napisze :)

• Użytkownik
19 minut temu, Moc Energia napisał:

Nowe propozycje:

Dodać pluginy:

-Radio

-mute 

- wymień/oddaj (perk)

- votekick (jest mało adminów mimo wszystko, a dużo cheterów jak i uciążliwych osób typu gracz "XDDDDD" nw ile "D" który wchodzi gra i obraża używa tylko mikro do obrazy innych) Wiem, że jest forum można zgłaszać, ale wiadomo komu się chce..

-Poprawa funkcji kampienia (niech działa na całej mapie nie tylko na respie) poza respem 10s kampienia byloby optymalne

-poprawa itemów

-poprawa klas zwykłych jak i premium ( optymalizacja, wiadomo premka musi być silniejsza, ale niedominująca)

- Ewentualnie dodanie kilku map surf najbardziej popularnych niezbyt ciężkich - surf_combat. surf_ski_5 ( kwestia dogadania ze stałymi graczami - ankieta ird) 

- poprawa komendy /item

-poprawa opcji kampienie jeśli zginiemy podczas kampienia ( kampimy i i zabijemy kogoś potem umrzemy na respie po śmierci od samego zrespienia się dostajemy kicki)

- Ograniczenie spamowania granatami bądź blokada podnoszenia przez wybrane klasy- uzależnione od perka, myślę że lepsze jest ograniczenie 10s

Póki co tyle propozycji od mojej osoby jeśli coś mi przyjdzie do głowy lub znajdę błędy napisze :)

- Na czym te radio miało by polegać xd?

- Mute mozna dodać komende /mute ale zawsze można ludzi wyciszyć poprzez ustawienia ale mało osb o tym wie chodziaż juz jest 2k20

-  Jest 1 admin który ma złamaną reke przyda sie /votekick /voteban i banował by dopiero jak by 60% ludzi na niego zagłosowało

- Nie wiem o co ci chodzi z ta klatka daj jakiś ss na pv

- Do itemow trevor się odniósł i bedzie próbował nowe wgrać

- Klsay są ok według mnie

- Grawitacja na nie W chuj przeszkadza duża grawitacja można by dodać klase Która ma duża grawitacje i tyle

- Only ss2 jest git 

- Wystarczy dodac Camp master który bije osoby które kampią już jakieś 50% coś takiego

- Granaty można by dać co 5/10 sek jest item który daje wszystkie granaty po 10 sztuk i nie wiem czemu, ale z każdego granata h ma się na hita więc @Trivorto chyba zbugowane typ stoj rzuca ciągle na respie granaty ktoś nie zdązy spaść już zginie wpisuej kill w consoli i znowu i znowu

I trzeba wkoncu ogarnąć te miny całe surfy są w minach nie zdązysz wyjsc z respa już masz deda bo każda mina jest wszędzie usunąć te perki z miną na chuj to na surfie 1 raz widzę żeby tak miny były wykorzystane że typ może ich 300 użyć w rundzie Xd

• Użytkownik
34 minuty temu, ¢zєкσℓα∂кα napisał:

- Na czym te radio miało by polegać xd?

- Mute mozna dodać komende /mute ale zawsze można ludzi wyciszyć poprzez ustawienia ale mało osb o tym wie chodziaż juz jest 2k20

-  Jest 1 admin który ma złamaną reke przyda sie /votekick /voteban i banował by dopiero jak by 60% ludzi na niego zagłosowało

- Nie wiem o co ci chodzi z ta klatka daj jakiś ss na pv

- Do itemow trevor się odniósł i bedzie próbował nowe wgrać

- Klsay są ok według mnie

- Grawitacja na nie W chuj przeszkadza duża grawitacja można by dodać klase Która ma duża grawitacje i tyle

- Only ss2 jest git 

- Wystarczy dodac Camp master który bije osoby które kampią już jakieś 50% coś takiego

- Granaty można by dać co 5/10 sek jest item który daje wszystkie granaty po 10 sztuk i nie wiem czemu, ale z każdego granata h ma się na hita więc @Trivorto chyba zbugowane typ stoj rzuca ciągle na respie granaty ktoś nie zdązy spaść już zginie wpisuej kill w consoli i znowu i znowu

I trzeba wkoncu ogarnąć te miny całe surfy są w minach nie zdązysz wyjsc z respa już masz deda bo każda mina jest wszędzie usunąć te perki z miną na chuj to na surfie 1 raz widzę żeby tak miny były wykorzystane że typ może ich 300 użyć w rundzie Xd

Radio polega na włączeniu muzyki wiem wiem niby przeżytek każdy może puscic sobie z YT, ale sam chętnie bym skorzystał :). 

Wpisz na yt surf ski tam na filmikach jest klatka (zamiast spadac bezpośrednio na, surf to spadamy do klatki 

Czekam na pierwsze efekty prac :D

• Użytkownik
3 godziny temu, Moc Energia napisał:

Radio polega na włączeniu muzyki wiem wiem niby przeżytek każdy może puscic sobie z YT, ale sam chętnie bym skorzystał :). 

Wpisz na yt surf ski tam na filmikach jest klatka (zamiast spadac bezpośrednio na, surf to spadamy do klatki 

Czekam na pierwsze efekty prac :D

Chodzi ci o to że spadasz to klatki i że nad tobą jest Guzik klikasz go i normalnie mozesz wyjść? 

#edit nie no jednak sory, ale jednak pomyślałem i gównianym pomysłem jednak będzie ta klatka spadasz i jesteś w klatce nie możesz odrazu zacząć surfować dużo osb sobie będzie siedziało w klatce i też nie ma się z kim bić wiadomo na surfie trzeba surfować, ale ile można też trzeba ludzi pozabijać Jednak jestem na Nie ?

• Użytkownik
20 minut temu, ¢zєкσℓα∂кα napisał:

Chodzi ci o to że spadasz to klatki i że nad tobą jest Guzik klikasz go i normalnie mozesz wyjść? 

Tak 

• Właściciel
Właściciel

Wszystko zrobione bez sprawdzania, temat zostaje otwarty, błędy, dalsze propozycje, opinie dotyczące tych propozycji piszcie w tym temacie

-Radio

Dodane - /radio, /wylacz, /stop

-mute 

Dodane - say /mute + dla adminów amx_gagmenu

Dodane - say /sell - sprzedaje perk say /sprzedaj - sprzedaje perk

- wymień/oddaj (perk)

Z tego co widze to jest

Nie jestem przekonany do takich pluginów, konkurencyjna sieć może się zebrać, wbić na serwer w 10 osób i wywalać wszystkich gdy np. jestem w pracy. Zapraszam do składania podań na admina

Na dniach, przypomnijcie.

Zrobione(testowo) - konfiguracja na dole tematu, poprawki proponować w odniesieniu do tego.

-poprawa itemów

Zrobione - lista na dole tematu

Jak będę miał więcej czasu, przypomnijcie.

Zrobione

Póki co nie, serwer ma niedługi staż, jak będzie bardziej rozwinięty to możliwe

- poprawa komendy /item

tzn?

Zostanie przyjęty opiekun to sobie to napisze

Usunąłem ten plugin, sprawdźcie czy wystarcza ten na ogólne kampienie na mapie

Powinno być ustawione rzucanie co 10 sekund i max 5 rzuconych granatów

Cytat

Zrobione(testowo) - konfiguracja na dole tematu, poprawki proponować w odniesieniu do tego.

badcamper_punish - ustawione na slapowanie kampera. mozna ustawic np. zabieranie hp

badcamper_sound - ustawione "snore" - chrapanie. mozna ustawic bicie serca

badcamper_limit(określa ile sekund można kampić na jednym spocie zanim wskaźnik osiągnie 100%) - ustawione na 35sekund

badcamper_display(co ile %  kampiącemu pojawia się info) - ustawione na 5%

badcamper_start(po ilu sekundach od respawna zaczyna naliczać %) - ustawione na 10sek.

badcamper_damage_restart(po ilu sekundach od zadania lub otrzymania obrazen % kampienia sie resetuja) - ustawione na 2 sek

Cytat

-poprawa itemów

Zrobione - lista na dole tematu

Nie mam za bardzo czasu ogarniać, który z starych perków nadawał się więc macie tutaj listę starych(dotychczasowych perków) oraz nowych dopiero co(20.03) wgranych perków. Jeśli są perki z starych, które były spoko i powinny być na serwerze to je tu wymieńcie, jeśli w nowych są złe to też je tu wymieńcie 

Dotychczasowe(stare)

Spoiler

;codperk_adidaski.amxx
;codperk_adrenalina.amxx
;codperk_amulet.amxx
;codperk_amuletp.amxx
;codperk_apteczka.amxx
;codperk_butyskoczka.amxx
;codperk_butyspeedhackera.amxx
;codperk_doswiadczenievipa.amxx
;codperk_geniusz.amxx
;codperk_geniuszp.amxx
;codperk_granatadmina.amxx
;codperk_granaty.amxx
;codperk_granatyp.amxx
;codperk_grawitacja.amxx
;codperk_jumper.amxx
;codperk_kamizelka.amxx
;codperk_kamizelkap.amxx
;codperk_ksiegawiedzy.amxx
;codperk_ksiegawiedzyp.amxx
;codperk_mocmedyka.amxx
;codperk_mocnenogi.amxx
;codperk_mocszpiega.amxx
;codperk_mocszpiegap.amxx
;codperk_nabojeinteligencji.amxx
;codperk_nabojemartina.amxx
;codperk_nabojemartinap.amxx
;codperk_nabojewroga.amxx
;codperk_niesmiertelnik.amxx
;codperk_niesmiertelnikp.amxx
;codperk_niewidzialnoscninji.amxx
;codperk_notatkisapera.amxx
;codperk_pancerzkapitana.amxx
;codperk_pancerzkapitanap.amxx
;codperk_pelerynakucacza.amxx
;codperk_pelerynapottera.amxx
;codperk_pelerynazabojcy.amxx
;codperk_pelerynka.amxx
;codperk_pelerynkap.amxx
;codperk_pieniadzebilgatesa.amxx
;codperk_pronaboje.amxx
;codperk_pronabojep.amxx
;codperk_rakietki.amxx
;codperk_regeneracja.amxx
;codperk_regeneracjap.amxx
;codperk_scouter.amxx
;codperk_tajemnicaglocka.amxx
;codperk_tajemnicasnajpera.amxx
;codperk_tajemnicataliba.amxx
;codperk_tajemnicatalibap.amxx
;codperk_tajemnicazlodzieja.amxx
;codperk_tajemnicazlodziejap.amxx
;codperk_tajemnicazolnierza.amxx
;codperk_trampki.amxx
;codperk_twardybaniak.amxx
;codperk_ubranieszpiega.amxx
;codperk_wszechwidzacy.amxx
;codperk_wyrzutnik.amxx
;codperk_wyrzutnikp.amxx
;codperk_zawodowyzabojca.amxx
;codperk_zestawantyterrorysty.amxx
;codperk_zestawprofesjonalisty.amxx
;codperk_zestawterrorysty.amxx
;codperk_zloteak.amxx
;codperk_zlotem4.amxx
;codperk_zlotydeagle.amxx

Nowe(wgrane dziś 20.03 i dostępne na serwerze)

Spoiler

codperk_amuletofthesun.amxx
codperk_arabian.amxx
codperk_chaindezercja.amxx
codperk_diabel.amxx
codperk_egon.amxx
codperk_esencja_deagla.amxx
codperk_lakeshit.amxx
codperk_likwidator.amxx
codperk_lipton.amxx
codperk_Majteczki.amxx
codperk_mockamikadze.amxx
codperk_niewidzialny.amxx
codperk_oczy.amxx
codperk_perzeklete_naboje.amxx
codperk_pilaspalinowa.amxx
codperk_przyczajony.amxx
codperk_sakwa.amxx
codperk_tajemicahadmina.amxx
codperk_tajemnica_skazanca.amxx
codperk_tajemnicaninji.amxx
codperk_talibowskienaboje.amxx
codperk_zrecznoscskoczka.amxx
sila_pudziana.amxx
codperk_oslepiajacyfiveseven.amxx
codperk_zabojcakomandosow.amxx
codperk_plonacenaboje.amxx
codperk_nabojegps.amxx
codperk_llama.amxx
codperk_diabel.amxx
codperk_zloteak.amxx
codperk_zlotem4.amxx
codperk_zlotydeagle.amxx

• Super 1
  • Użytkownik

Póki co wszystko pięknie ładnie, znalazłem jeden item zbędny którym codperk_llama.amxx - autolama na 10s, ale gdy umrzemy można zebrać broń i mieć ją cały czas 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]