Użytkownik PiotrWierciPjenta Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nick z CS: CHUJ DŁUGOŚCI WIFI KABLA Admin banujący: Sikario Serwer: Only mirage Data zdarzenia: 14.03.2020 Opis sytuacji: Dzień dobry, dostałem dzisiaj bana bez powodu, opis bana: Obraza admina, chociaż go nie obraziłem. Napisałem tylko na czacie, że admin powinien mieć 1k godzin na steamie i dostałem bana. Jeżeli dla niego to obraza to spoko, spoko jest też, że dajecie range admin takim nie ogarom. Pozdrawiam. Link do bana z amxbans ( https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: ################################################# Nazwa serwera: ONLY MIRAGE ★ StrefaSkilla.pl • 128TR • !WS !KNIFE !GLOVES Nick: CHUJ DŁUGOŚCI WIFI KABLA Data nadania bana: 14/03/2020 10:33:33 Data zakończenia bana: 14/03/2020 13:33:33 Długość bana: 180 minut Powód: obraza admina Admin: AG Sikario >>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Masz 48h na odwołanie się od bana!!! <<<<<<<<<< >>>>>>>>>> Tutaj możesz odwołać się od bana: https://strefaskilla.pl/forum/569-odwolaj-sie-od-bana/ <<<<<<<< ################################################ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Infeek Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Godzinę temu, PiotrWierciPjenta napisał: spoko jest też, że dajecie range admin takim nie ogarom Właśnie po raz kolejny obrażasz Godzinę temu, PiotrWierciPjenta napisał: Napisałem tylko na czacie, że admin powinien mieć 1k godzin na steamie To godziny na steam są jakimś wyznacznikiem tego jak kto będzie się sprawował w roli admina, czy to jak dobrym graczem jest? XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrWierciPjenta Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) 12 minut temu, Infeek napisał: "To godziny na steam są jakimś wyznacznikiem tego jak kto będzie się sprawował w roli admina, czy to jak dobrym graczem jest? XD" Tak, admin z 300h to nie admin a w dodatku, gdy ma nowe konto. Grałem sporo na serwerach w Polsce i każdego admina jakiego widziałem to miał ponad 1k a nie po 300h. Cytat Właśnie po raz kolejny obrażasz To jest pierwszy raz, gdy go obraziłem, gdzie ty widzisz po raz kolejny? Każdy kto był na serwerze ten wie, że go nie obraziłem w żaden sposób #pdk Edytowane 14 Marca 2020 przez PiotrWierciPjenta Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Twój ban się skończył. Porozmawiam z adminem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi