Użytkownik Kresu Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Czołem, dostałem bana za dobrą gre wykrytą przez ? serwerowego bota? Gracz - Kresu Godzina ok. 12:30 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin [SURF_SKI_2 + KLASY] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny]. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kresu [AMXBans] Reason : ' Wykryto czita ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.60.249.115 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your To jest wszystko co dostałem, nawet screenów nie ma ani nic.. Prosze o UB bo to ostatni spoko serwer na którym można pograć w surfa. Pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik ¢zєкσℓα∂кα Opublikowano 14 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Bot nie banuje za dobrą gre tylko jak coś wykrywa musiałeś coś odpalić więc jakim prawem od tako masz dostać ub XD Edytowane 14 Marca 2020 przez ¢zєкσℓα∂кα 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kresu Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ja nie gram pierwszy dzień na tym serwerze, tylko od jakiegoś czasu już, nie używałem i nie używam żadnych ''używek" i nagle taka sytuacja.. I to po 20 minut gry. 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi