Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na Moderatora Strefoboxa - marek

marek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: marek

Wiek (dokładna data urodzenia):  W tym roku piętnaście mi wpadnie. 10.10.2005r

Parę słów o sobie:  Jestem Wojciech w tym roku kończę piętnaście lat. Interesuję się sportem sam trenuję piłkę nożną w klubie, który znajduję się w moim mieście. Jeden raz wygrałem turniej ,,TYMBARKA". Granie w gry zacząłem w wieku 6-7 lat. Gdzie grałem na wyspach jest to strona gdzie są gry. W csa zacząłem grać w sposób taki, że raz u wujka zauważyłem, że gra w tą grę i spytałem ,,Wujku co to za gra" odpowiedział mi, że strzelanka. I tak się stało, że jeździłem często do niego i grałem, aż w końcu sam ją pobrałem na swoim komputerze. Trafiłem tutaj przez serwer DD2#1 i tak tutaj zostałem. Jestem z wami od 27 lutego sądzę, że jestem dość znany. Wiem, że zmieniałem dużo razy nicki, lecz teraz zostałem przy marku :D. To może coś o moim charakterze. Jestem osobą miłą, towarzyską oraz przyjacielską. Czasami mam swoje złe humory ale chyba jak każdy człowiek. Staram się unikać sprzeczek przez kabel, lecz czasami się nie udaje. Nie daję się sprowokować byle czym, więc mam duży dystans do siebie. 

Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Sądzę, że na spokojnie po pięć - sześć godzin mogę siedzieć. Nawet więcej. Zależy czy będę w dany dzień coś robił czy też będę miał wolny czas. Na pewno jak będę w szkole na telefonie będę siedział. A po powrocie ze szkoły powinienem być cały czas do 23-24. Teraz jak wiemy szkoły są zamknięte, więc będę siedział cały dzień.

Czas online na forum: Obecnie spędzone na forum mam trzy dni 18godzin 2 minuty i 20 sek  :D.

Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak akceptuję, lecz staram się jeszcze go przypominać co jakiś czas by go mieć w głowie i w danej sytuacji reagować jak najszybciej a nie szukać punktu w regulaminie.

Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Sądzę, że się nadaję iż po pierwsze mamy dwóch moderatorów czatu jakimi są @Kacperek oraz @kocimientka chciałbym im pomóc a na pewno dodatkowa para rąk im się przyda. Jestem osobą aktywną, dość znaną oraz pozytywnie nastawioną do forum i osób na nim. Staram się zawsze być miły oraz wyrozumiały. Staram się pomóc każdemu jak najbardziej umiem, lecz czasami się nie udaję. Pomimo mojego wieku potrafię się zachować, i jestem godny zaufania. Wiem, że wiek może mnie przekreślić, lecz sądzę, że mi zaufacie.

• Zasłużony

Szkoda że się tak napracowałeś ale rekrutacja zamknięta. Zamykam

• Ha ha 1
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]