Premium ~Andziaa. Opublikowano 15 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Bardzo proszę wszystkie osoby ze Strefy, które miały mnie w znajomych na steam o usunięcie mnie, ponieważ konto zostało skradzione. https://steamcommunity.com/profiles/76561198878665885/?fbclid=IwAR0XGwUr5JduxlCrr0YUPn8H-akrxwUULssXyVo5gd_xCvhTvxq8R71SQps 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 15 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Napisz o odzyskanie konta To jest bardzo łatwe, piszesz co się stało i w jaki sposób, a następnie będziesz musiała udowodnić im zrzutami ekranu czy to jest twoje konto. Czyli np. Wysłanie potwierdzenia zakupu gry, które zostało przesłane na emaila. Wiem coś o tym i oddali mi w ciągu chyba 2 dni. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 15 Marca 2020 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 3 minuty temu, Płetwek napisał: Napisz o odzyskanie konta To jest bardzo łatwe, piszesz co się stało i w jaki sposób, a następnie będziesz musiała udowodnić im zrzutami ekranu czy to jest twoje konto. Czyli np. Wysłanie potwierdzenia zakupu gry, które zostało przesłane na emaila. Wiem coś o tym i oddali mi w ciągu chyba 2 dni. Pozdrawiam Dziękuję, już napisałam i czekam na odpowiedź, ale w międzyczasie ta osoba może trochę szkód narobić bo rozsyła jakieś linki, więc lepiej usunąć póki co:) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 15 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @~Andziaa. To prawda, z mojego konta znikło dużo rzeczy i dużo znaj mnie wywaliło bo im "spamiłem" linkami. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jak byłaś jedyną posiadaczką tego konta to powinnaś dość szybko odzyskać konto. Kiedyś mojej koleżance też skradziono steama, konto odzyskalismy do godziny czasu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi