Użytkownik Michal Szylobryt Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Siemanko, mam pytanie, otóż nabilem ponad 1000 fragów a moja ranga zatrzymała sie na siver elite. Co mam zrobic zeby sie wyrównała co do zdobytych fragow ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Najwidoczniej nie przekroczyłeś progu killi żeby zdobyć następną rangę Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 O jaki serwer chodzi>? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Michal Szylobryt Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Mam 1200 fragów i stanęło na silver elite. Chodzi o serwer AWP. Zastanawiam sie czy ma wplyw na to ilosc zaginięć? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi