Użytkownik Frokas Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Nick z CS: Frokas Admin banujący: Maciek.[5g] Serwer: 145.239.236.14:27160 Data zdarzenia: 16.03.2020 - 00:57 Opis sytuacji: Grałem sobie normalnie ze znajomymi w cs jak zawsze w porze wieczornej. Po czym admin maciek który mnie zna bo nie gram u was od dzisiaj zaczął nagrywa demo i dostałem bana po kilku godzinnej grze na tym serverze. Znajomi w szoku bo zawsze gram czysto, kilku adminów (UszatyKrul,wczesniej jeszcze archonek i inni) na serverze tylko Maciek który cały czas ginął i robił ciągle RS to o coś sie przyczepił. Maciek stwierdził, ze nie mam rozrzutu jak strzelam. Inny gracz mówił że mam rozrzut. Dowiedziałem sie tego od kolegi który pozostał na serverze. Lubie was server bo dużo znajomych mordek gra. Przy skanowaniu np: bramy na środku widac jak kule zostawiają slad na bramie i jest rozrzut, widac tez jak strzelam full auto w goscia który wyskoczy i nie moge go trafic. Czekam co ma do powiedzenia Maciek i oczywiscie na UB. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9629 Wycinek bana z konsoli: Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 @Maciek5g Proszony o przedstawienie dowodów masz 24h czas start. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frokas Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Czekam Macius Edytowane 16 Marca 2020 przez Frokas 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Po pierwsze moje demko na ktorym widac info o złapaniu przez aim detectora https://megawrzuta.pl/download/e02233c5587b2a0665475b4dbfc72c29.html http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2003160037-de_dust2-1584315420-1584316680.zip 00:36 juz z dgl nie normalnie strzela 03:13 zachowanie broni pkt 04:05 nawet ja nie potrafie tak nad rozrzutem zapanowac 04:48 ani milimetr na doł/do gory nie zeszlo 06:00 nawet milimetr nie poszło w rzadna inna strone 07:10 kolejny smieszny rozrzut 7:18 i kolejny 08:55 zmniejszony rozrzut 11:22 zmniejszony 12:11 skany na skrzynke zmniejszony rozrzut przejrzyjcie demko jeszcze raz i nie piszcie mi prosze o kontroli nad rozrzutem bo to jest śmieszne złapany 4x przez aimdetectora co widac na moim demku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 0:36 strasznie dziwnie sie zachowuje celownik nie wiem czy to wina demka czy jakis cheat 3;13 do 4:05 strasznie przy strzalach dziwnie zachowuje sie celownik 4;48 tutaj normalnie celownik zszedl do dolu widac to na zwolnionym tempie 6;00 tutaj ten celownik leci troche do gory troche nie tez nie szczela full auto tylko pestki wiec to tez ma wplyw 7;00 tutaj widac przy zabiciu ze celownik poszedl tak nagle lekko w gore byl odrobine w dole i poszlo na heada automatycznie podejrzana akcja 7;18 powtorzylo sie to samo co bylo wczesniej celownik wlecial sam na przeciwnika najpierw na sciane tam gdzie stal kill i wychylil sie i odrazu bania b+ 8;55 tutaj normalna akcja nie widac zeby byl zmiejszony rozrzut 11;22 tutaj tez nie widac aby mial norecoila bardziej podchodzi to pod lekkiego aima choc wlasnie byl tam rozrzut i nie mogl trafic przeciwnika ale go zabil @GENERAL ALADEEN sprawdz jeszcze ty demko dla mnie rozrzut gdzie niegdzie jest a gdzie niegdzie nie ma bardziej mi tu widac jakiegos slabego aima no i ten aimdetector ogladalem demko i widzialem zer 4x bylo jak pisze maciek wiec po prosze ciebie o porade jestem nowy i sie ucze nie chce podejmowac pochopnych decyzji jak dla mnie ma slabego aima 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacper Bajor Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Witam Serdecznie Od roku czasu gram razem z @Frokas na Strefie Skilla. Nigdy nikt z adminów, nie miał problemu z jego uczciwą grą. Chłopak się stara grać wzorowo i przede wszystkim uczciwie. Nigdy ja i reszta graczy nie odczuliśmy by kiedykolwiek było inaczej. Tak i było tego wieczoru kiedy otrzymał bana. Obejrzałem demo i stwierdzam, że aima nie ma, a problem jest z demo, a nie z rozrzutem. Proszę o rzetelne sprawdzenie demo i podjęcie decyzji. Miłego dnia wszystkim zaangażowanym w sprawę. Pozdrawiam @KasperBerlin Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacper Bajor Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Nie będziesz mi mówił, co mam robić czasy komuny już dawno minęły. Ostrzegać to sobie możesz dziecko, żeby się nie poparzyło gorąca herbatą. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 17 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 00:36 - normalne strzały, pod koniec ruszył się i widać że przed ostatni strzał trafia w nogę gdzie celownik był trochę wyżej 03:13 - zwykłe pestkowanie, później spray ściągnięty w dół 04:05 - kontrola spraya 04:48 - nie widzę tu nic dziwnego 06:00 - tutaj wyraźnie widać jak gracz pestkuje, naturalne zachowanie celownika 07:10 - stał na blisko, normalne strzały 7:18 - widzi enemy w trupie, kontrola spraya 08:55 - normalne strzały, kontrola spraya 11:22 - normalne pestki 12:11 - wybiega z gali, ściąga spray w dół, normalka Podsumowując jak dla mnie demko czyste, trochę rozpisane na siłę. Co do aimdetectora jest to tylko plugin zawsze może się pomylić... Następnym razem nagraj @Maciek5g demko z pova bo z hltv jest trochę zlagowane. @GENERAL ALADEEN rzuć jeszcze okiem jak możesz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi