Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Nick: Przyjaciel . Imię: Kamil. Wiek: 20 (w tym roku kończę). Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Aktualnie/Obecnie nie posiadam. Doświadczenie z amx[1-10]: 6/10 (przypomnieć sobie parę komend i myślę, że ta jakże znacząca liczba powiększy się co najmniej o 1 punkcik w górę. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Przyjaciel <3/54.38.58.82:27015/ Steam ID: STEAM_0:1:53704240 / https://steamcommunity.com/id/friend13 Możliwość płacenia składki [Tak/Nie]: To już się dogadam z Trivorem . Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak, rzecz jasna. Dlaczego ty?: Chcę zostać adminem. gdyż nie ma ani jednego admina na tym serwerze. Jest dosłownie plaga cheaterów i dużo graczy się na to skarży. Chciałbym dopomóc ten serwer, ponieważ co chwilę pojawia się cheater, gracze wychodzą w trybie natychmiastowym, albo odpalają się jeszcze bardziej. Psuje to piękno tej rozgrywki, walkę o ranking czy cały fun z tej gierki. Doświadczenie mam dosyć duże, na adminie siedziałem nie raz, nie było na mnie żadnych skarg ani zażaleń. Sprawowałem się także sporo razy jak ubt od cs 1.6 (sprawdzanie ss'ów. demek}. Myślę, że mój staż w grze jest wystarczający, zacząłem grać w Counter-Strike 1.6 w wieku 9 lat (laptop jako prezent z komunii heh, do tej pory pamiętam). Steam posiadam wraz z naszą ukochaną, nadal do końca nie wymarła grą jaką jest Cs 1.6. Myślę, że moje podanie w jakimś stopniu mogło by zaważyć także na opinię serwera. Wiadomo, że jeśli administracja nie śpi i pilnuje porządku na serwerze, to serwer jest ogarnięty, a także mogą pochwalić forum za ładne opiekowanie się serwerem, co jest bardzo dobrze wpływające na opinię serwera jak i samego forum. Dziękuję za uwagę, proszę o rozpatrzenie mojego podania na admina. Z góry dziękuję i z fartem byczki. Kontakt: PW (forum), Steam, Gadu Gadu Edytowane 17 Marca 2020 przez Przyjaciel <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 16 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Na tak + Wiek + Składka +/- GT 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na Tak +wiek +/-gt +posiedział z nami na forum nie składał od razu podania +podanie nawet ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Na Tak +wiek +/-gt +Składka +spoko podanko +Miły i kulturalny użytkownik Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jestem na Tak +Użytkownik dał się poznać na forum +Doświadczenie +Ładne podanie +Wiek +/- Gt - Staż na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 no moge byc na tak ale bardziej op gt--- duzy minus grasz od 3 dni dopiero wiek+ skladka+ steam+ podanie ladne+ dlatego mozna dac szanse na okres probny tak jak pisalem wyzej 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi