Użytkownik bieQ Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 (edytowane) Spoiler Nick: pociągnij mnie BlANcik Wiek: 16 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198377205893/ Link do gametracker'a: nie mogę znaleźć Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: tak Kilka zdań o sobie: jestem człowiekiem miłym oraz dojrzałym jak na swój wiek i chciałbym utrzymać porządek na serwerze. Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 5 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Edytowane 17 Marca 2020 przez bieQ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Średnio bardziej w stronę nie wcale Cie nie kojarzę być może reszta administracji Cię widywała. +/- na ile masz wiedzę o sm nie chodzi czy posiadasz - wiek -gt Nic więcej nie mogę powiedzieć może napisz podanie za jakiś czas. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 No to lecimy: +/- Wiek - GT, popraw je i daj się poznać większej liczbie serwerowiczów -Konto pod podanie, daj się poznać na forum. +/- Podanie (myślę, że dałbyś radę napisać bardziej konstruktywną wypowiedź) +Chęci Na nie, ale nie zapeszaj się, popraw gt, daj się poznać, złóż podanie za 1/2 tygodnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Mam ochotę się zaśmiać ale no to tak: - Wbiłeś chociaż raz na serwer? - Nie znam cie a gram często, - Na GT cie po prostu nie ma XD - nie przeczytałeś regulaminu (obowiązkowe), - Mało o sobie napisałeś, nie przekonujesz mnie do siebie :c - Konto pod podanie, +/- wiek, +/- aktywność (wątpie, że będziesz siedział po 5h), +/- sourcemod ?? Ogólnie to na duuuże NIE. Nie wiem czy potrafie znaleść więcej minusów, Pograj na serwerze z tydzień/dwa. Pograj, porozmawiaj bo jak na razie nikt cię nie zna. Przejrzałem twoje wszystkie poprzednie nicki, z tego co wychodzi ani razu na serwerze sie nie pojawiłeś. Pozdrawiam 5 minut temu, marek napisał: @Klaudiaa @Płetwek Nie możecie używać kolorów CZERWONYCH jak i ZIELONYCH. @marek Specjalnie dla ciebie miśku użyłem koloru dyniowego i szaroniebieskiego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @Klaudiaa @Płetwek Nie możecie używać kolorów CZERWONYCH jak i ZIELONYCH. Co do podania ; -Nikt Cie nie zna -gt słabe -/+wiek Na Nie. Pobądź z nami daj się poznać i złóż później podanie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Yyyy no powiem krótko ? Na NIE Wszystko zostało już wyżej bardzo dobrze rozpisane. Nie widziałem Cię ani razu na serwerze. Pozdrawiam Dr3SiK ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 17 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi