Użytkownik msk Opublikowano 18 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Twój nick: msk Nick oskarżonego: jakis admin/amx Powód skargi: nieuzasadniony ban na 30 minut Opis sytuacji: zabijam z respa przeciwników, bo skaczą i wychylają z pistoletem na środku przy drzwiach od strony CT (dust2) to ich skutecznie eliminuje, potem skracają już longa bo są napaleni na zabijanie od pleców, to ich wycinam z longa, potem jak chce iść zdobyć site, to dostaje bana.. Chyba coś nie halo, jak mi skracają, to mam spierdalać czy się chować czy wyciąć ich w pizdu? Ja wybrałem wycięcie ich w pień i chyba każdy myślący się zgadza.. No chyba, że ktoś się chowa albo ucieka - to jest debilem. Data i godzina zdarzenia: 18.03.2020 19:45 Miejsce zdarzenia: serwer ONLY DD2 Dowody: moje demko ma 8MB więc go tu nie wrzucę. Coś od siebie: jeśli to admin, to niech się grać nauczy, jeśli amx, to go zmieńcie, bo jest debilny. Kiedyś było lepiej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ban minął, brak zainteresowania ze strony administracji. Zamykam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi