Użytkownik∙ Relax. Posted August 9, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 9, 2018 (edited) Imię: Wiktor Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę zostać opiekunem, ponieważ chcę trochę rozwijać ten serwer z biegiem czasu, chcę też pomóc K4 Bumowi wiem, że chłopak jest zalatany i nie zawsze ma czas a ja jestem prawie cały dniami na forum i troszeczkę mi źle się robi na serduszku jak widzę, że only dd2 cały czas stoi w miejscu i nic się nie zmienia praktycznie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: ONLY DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość amxx i panelu (0-10): amxx 7-8 admina dawać umiem itp. ftp podstawy ogarniam i teraz jeszcze szlifuję swoją wiedzę w tym temacie. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Na reklamy itp. mogę zawsze coś rzucić tylko wystarczy się odezwać. Coś o sobie: No to jak już większość wie mam na imię Wiktor, pochodzę z województwa Mazowieckiego, jestem miły chociaż nie zawsze czasem ktoś mi ciśnienie podniesie to się troszeczkę zmieniam i ogólnie myślę, że większość osób z sieci mnie kojarzy bądź cokolwiek o mnie słyszało. Jestem także człowiekiem bezkonfliktowym co chyba mogą potwierdzić użytkownicy forum. Edited August 9, 2018 by Relax. Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 9, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 9, 2018 Tak, + K4 bum przyda się pomoc + Ogarnięty + Aktywny 1 Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted August 9, 2018 Użytkownik Share Posted August 9, 2018 Oczywiscie jestem jak najbardziej na tak, gdyż teraz gdy mam niestety okres taki ze czasu nie mam zupełnie na nic, i ledwo co wbijam na forum ( na tel. ) A co dopiero reszra. Poza tym spoko morda Spędza sporo czasu na forum Wzorowa znajomość z każdym użytkownikiem na forum Znany i takie tam bajery .. Nic tylko brać 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 9, 2018 Zasłużony Share Posted August 9, 2018 Na Tak: + Wiek + staż na serwerze + znany + Ogarnięty 1 Link to comment
Użytkownik∙ SHAMPON Posted August 9, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 9, 2018 Powiem tak.. Wiem, że wszyscy będą na tak i że zostaniesz przyjęty nic nowego (no chyba, że focus, bądź dylu się za to zabiorą ) Skoro chcesz zostać opiekunem danego serwera, to powinieneś na nim grać, co oczywiście robisz. Grając powinieneś mieć natomiast świadomość i wiedzę, co serwer potrzebuje i co należy naprawić. Tutaj kieruję moją uwagę. Dlaczego nie proponowałeś zmian, nie zgłaszałeś błędów? O ile rozumiem, gdzie podpisywanie się pod tematem, gdzie zgłasza się błąd jest bezsensu, ale w tematach, gdzie faktycznie coś proponowano, Ciebie nie widziałem. Pojawiał się focus i dylu, ale ty już raczej sporadycznie. Przyznaj mogłeś dać od siebie nieco więcej. To jest oczywiście tylko moja opinia i nie musisz się z nią zgadzać. Jestem na nie 4 tested22.mp4 Link to comment
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 9, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 9, 2018 Tak +Wiek +Ogarnięty +Staż 1 Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 9, 2018 Użytkownik Share Posted August 9, 2018 Na tak -wiek -ogarnięty -przyda sie pomoc dla k4 bum -zaufany 1 Link to comment
Użytkownik∙ drimo Posted August 9, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 9, 2018 Na tak. + Wiek. + Staż. + Przydadzą się dodatkowe ręce do pomocy x) 1 [align=center][/align] Link to comment
Użytkownik Słoniu Posted August 12, 2018 Użytkownik Share Posted August 12, 2018 Jestem za daniem Ci szansy. Wiek Ogarnia Staż Zaufany. 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 12, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 12, 2018 Jestem na tak! + wiek + lojalny + aktywny + pomocny + koleżeński + godny zaufania + można na nim polegać 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 No więc tak: Tak +Doświadczony +Aktualnie admin DD2 +Miły +Pomocny +Obcykany takimi sprawami +Chęci +Ładne podanie 1 Link to comment
Użytkownik FreeKill Posted August 13, 2018 Użytkownik Share Posted August 13, 2018 Jestem na TAK: +przyda się pomoc +ogarnięty chłopak +miły +zaradny +można mu ufać Link to comment
Użytkownik∙ elko Posted August 14, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 14, 2018 Jako iż podania jeszcze nie zamknięto to postanowiłem także się wypowiedzieć, chociaż i tak pewnie nikt mojego głosu nie wezmie pod uwage. No to tak. Jestem na tak; +Znany, lubiany, +Niby nie pełnił takiej funkcji, ale da sobie rade. Jest pomysłowy :D, +Przyda się pomoc, bo z tego co czytałem K4 Bum nie ma czasu, więc jeśli oferujesz taką to trzeba korzystac 1 Link to comment
Guest Kamilek Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Przyjety zglos sie do Adka Link to comment
Guest Kamilek Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts