Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Jagiellon

LeBron James

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: LeBron James

Nick oskarżonego: Jagiellon

Powód skargi: Admin, który prowokuje graczy, po czym banuje za to samo co przed chwilą robił.

Opis sytuacji: Gram na dd2, as always na chillku. Rzucam sobie smoke po czym słyszę "kurwa po chuj rzucasz tego smoke'a" - olałem to, myśląc, że to internetowy napinacz max 16 lat. Przeniosło mnie, dograłem mapę do końca. Minęła mapa i znów rzucam sobie smoke na trupa jako ct, czyli normalna sprawa i znów słyszę "kurwa po chuj ten smoke, pojebało cie?" no i mówię do gościa, bo już nie wytrzymałem za drugim razem weź sie kurwa nie pruj, czego sie prujesz, już drugi raz i nagle gościu do mnie "tak? Taki jesteś kozak? To patrz zaraz co się dzieje" - dał mi bana na 30 min, powód "odpocznij", Gosciu, ty odpocznij, bo Cie ponosi chyba, mając admina nie możesz z góry traktować innych graczy, to tak nie działa. Na koniec dodał "chcesz popłakać to idź na forum popłacz". Napisałem tam na U@ pocisk, bo mnie już z równowagi wyprowadził, więc nie zamierzam się wybielać, że PO FAKCIE gościa wyzwałem. 

Data i godzina zdarzenia:  19 marca 2020, godzina przed 15:00

Miejsce zdarzenia: DD2 U Trivora#1

Dowody: Dowodów jako takich nie mam, bo wszystko działo się na czacie głosowym, ale ludzi na serwerze było pełno i gracz tj. EQ Marta w Kominiarce czy Darkov rzucili mi się w oczy, że grali akurat.

Coś od siebie: Na bana zasłużylem chociażby tym co napisałem po nim, ale wywyższanie się i traktowanie z góry to lekka przesada. Pozdro

Ps. Na serwerze wykupuję sobie SViP'a, nie jest to dużo i nie chcę, żeby to wyglądało Bóg wie jak, ale płacę i dorzucam jakiś grosik do serwera przez to chyba, więc fajnie byłoby chociaż być traktowanym normalnie :3

Edytowane przez LeBron James
  • Użytkownik

Czyli kolegowie? Tak też sądziłem, że nic z tego nie będzie, róbcie tak dalej :) ja chcę tylko, żeby gość spokorniał, nic więcej. Po to tu napisałem, bo aż się grać odechciewa, kiedy ktoś wykorzystuje "władzę" w dużym cudzysłowiu, żeby się wyżyć :) Nothing else

• Ha ha 1
4 minuty temu, LeBron James napisał:

Czyli kolegowie? Tak też sądziłem, że nic z tego nie będzie, róbcie tak dalej :) ja chcę tylko, żeby gość spokorniał, nic więcej. Po to tu napisałem, bo aż się grać odechciewa, kiedy ktoś wykorzystuje "władzę" w dużym cudzysłowiu, żeby się wyżyć :) Nothing else

Chłopie ogarnij się ja nawet go nie znam, ale jeśli nie masz dowodów to jak chcesz wyciągnąć mu konsekwencje? Nagrywaj demo ja mam automatycznie ustawione nagrywanie dema jak wchodzę na serwer XD? 

Nagrywaj następnym razem to coś podziałają, a tak to mają związane ręce tyle z mojej strony bez spiny do ciebie, ale dowody to niezbędna rzecz.

Edytowane przez Gość
  • Użytkownik

Człowieku najpierw wyzywasz a potem herezje odstawiasz. Powinien ten ban być przedłużony z racji tego co pisałeś po nim. Nie wiedziałeś że mam admina wyzywałeś dostałeś kare... Nie traktuje nikogo z góry jakoś inni problemów ze mną nie mają piszesz 1 skarge na mnie jest ona tylko z tego powodu że masz nie wyparzony język tyle ode mnie 5 

#ZOSTAŃWDOMU

pozdrawiam

• Użytkownik
1 minutę temu, Jagiellon napisał:

Człowieku najpierw wyzywasz a potem herezje odstawiasz. Powinien ten ban być przedłużony z racji tego co pisałeś po nim. Nie wiedziałeś że mam admina wyzywałeś dostałeś kare... Nie traktuje nikogo z góry jakoś inni problemów ze mną nie mają piszesz 1 skarge na mnie jest ona tylko z tego powodu że masz nie wyparzony język tyle ode mnie 5 

#ZOSTAŃWDOMU

pozdrawiam

Gdzie ja Cię wyzwałem przed otrzymaniem bana gościu? Jedyne co powiedziałem to "nie pruj się k***a, bo robisz to już drugi raz", ale looz, wybielaj się :) To o Tobie świadczy typku

• Ha ha 1
  • Użytkownik
4 minuty temu, LeBron James napisał:

Gdzie ja Cię wyzwałem przed otrzymaniem bana gościu? Jedyne co powiedziałem to "nie pruj się k***a, bo robisz to już drugi raz", ale looz, wybielaj się :) To o Tobie świadczy typku

Nagle nie pamiętasz :beka: następnym razem jak będziesz chciał błyszczeć to się brokatem posyp....  Miłego dnia 

• Zasłużony

Skarga leży od czwartku, na tą chwilę zamykam.

@Trivor jak będziesz miał chwile to luknij na ten temat.

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]