Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana

ThaXhs

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ThaXinh0

Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/thaxhs/

Nick admina banującego: Secretiv

Data i czas zdarzenia: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.

Wyszedlem z serwera dolaczylem po 1h i ban

Serwer: Only Mirage CSGO

Opis sytuacji: Grałem sobie wyszedlem z serwera wchodze i ban

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://strefaskilla.pl/ aby poznać szczegóły.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Link do demka: http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1584635880-1584638921.zip

3;07-3;09 co to za strzał przez smoke?

5;26-5;28 strzelasz w gościa u góry na drewnie a celownik ucieka na gościa pod drewnem (tempo 1/2)

6;59- 7;01 wychylasz juz wcelowany w goscia głowe

8;08- 8;10 znów wcelowany

8;18-8;20 idealnie przeciągnięty celownik na przeciwnika (tempo 1/4 pokazuje jaki to nienaturalny ruch)

8;26-8;23 Co tak jeździsz tym celownikiem pod drewnem? Liczyłeś na to,że chłop wychylony jest a był schowany? + strzał przez smoke

8;31 skąd wiedziałeś,że jest na shorcie?

9;35- 9;40 tempo 1/2 i skupienie sie na 9;35 jak celownik skacze na główkę

9;52 Wcelowanie idealnie w głowe przez ściany (ale tutaj raczej już losowość, bo wcelowywałeś się w  wyjscie z appsów)

10;06-10;08 to wcelowanie przez sciane na mój model przed wychyleniem, mmm

11;55- 12;00 wychylasz tak jakbyś się spodziewał gościa pod schodami, mimo tego,że dwie osoby z  team'u wychylały na niego (terrorysta idzie na shifcie)

12;37-12;39 dziwny podwójny zoom na przeciwnika przez sciane, ale uznaje to za po prostu lucky sytuacje w,której chciałeś wyłączyć scope

13;40-13;43 co to za strzał przez smoke? XD

13;47-13;51 wychylasz w gościa w jungli za smoke o,którym nie powinieś mieć pojęcia a olewasz gośćia,którego słyszałeś na kanapce? XD Dodam,że  na poczatku nie widziałeś gościa z jungli a byłeś wcelowany przez smoke

15;30 + rushujesh shorta jak bot nie sprawdzając go, olewasz okno i jesteś wcelowany w ludzi z conecta + po zabiciu jednego nagle twój celownik jest na modelu przeciwnika + dziwne szarpania celownikiem podczas strzelania w drugiego przeciwnika.

18;12 dziwne...

18;16 dziwne x2

20;00 idealne wcelowanie w gościa w connecie mimo tego,że strzelał w Ciebie wczesniej (na logikę byłby w Ciebie wcelowany a ty wybiegasz juz wcelowany w niego zza sciany + to zablokowanie celownika na głowie pomiędzy 6 a 5 strzałem, za 4 strzałem celownik wskakuje na głowę.

Myślę,że 20 minut demka wystarczy na to żeby ww. gracz pozostał zbanowany, jeśli nie moge rozpisywać demka z innych dni, pozdrawiam Cieplutko.

A i nie pisz,że demko jest w 32tr i dlatego tak widać bo jest to nieprawdą. Pozdrawiam!

• Użytkownik

Siema widze ze niezly kabaret. Wiec zaczynajac nie chce mi sie ogladac tego demka bo wiem ze nie jestem odpalony. W csgo gram o 2k15 mam ponad 6000h. W 2k17 bylem top60 polski na izako rog(przed ostatni etap do lana),300 faceit pl. Moje konto jest warte ok 400zl po co mialbym cheatowac na tym koncie skoro moge cheatowac na nowych kontach? Pewnie wedlug cb te argumenty sa smieszne. To ze Vacowe akcje robie jestem tego w pelni swiadomy. Duzo osob z topki polski wyzywalo mnie ze jestem odjebany chcieli mnie sprawdzac (zapraszali na lany, podawali mi antycheat na ktorym mam grac) Nie chce cie urazic ale wedlug mnie nie masz pojecia o grze. Wczesniej wyzywalem full focusa ktory wedlug mnie byl odpalony. Pogralem z nim dluzej przeanalizowalem jego gre i jest czysty. Ty wchodzisz nagle na serwer dajesz mi bana. Przed toba bylo z 10 adminow kazdy mnie ogladal nawet youmuss byl robilem po 60k na mecz nie dostalem bana. Wiec nie wiem w czym jest problem ze ty mnie banujesz po jednej mapie i jeszcze jak wyszedlem z serwera ogladales mnie 2 rundy tak jak wspominalem na steam. 

grupka izako rog obczaj sobie z kim gralem kiedys; https://steamcommunity.com/groups/izakrog

moj faceit; https://www.faceit.com/en/players/ThaXx

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
29 minut temu, ThaXhs napisał:

Siema widze ze niezly kabaret. Wiec zaczynajac nie chce mi sie ogladac tego demka bo wiem ze nie jestem odpalony. W csgo gram o 2k15 mam ponad 6000h. W 2k17 bylem top60 polski na izako rog(przed ostatni etap do lana),300 faceit pl. Moje konto jest warte ok 400zl po co mialbym cheatowac na tym koncie skoro moge cheatowac na nowych kontach? Pewnie wedlug cb te argumenty sa smieszne. To ze Vacowe akcje robie jestem tego w pelni swiadomy. Duzo osob z topki polski wyzywalo mnie ze jestem odjebany chcieli mnie sprawdzac (zapraszali na lany, podawali mi antycheat na ktorym mam grac) Nie chce cie urazic ale wedlug mnie nie masz pojecia o grze. Wczesniej wyzywalem full focusa ktory wedlug mnie byl odpalony. Pogralem z nim dluzej przeanalizowalem jego gre i jest czysty. Ty wchodzisz nagle na serwer dajesz mi bana. Przed toba bylo z 10 adminow kazdy mnie ogladal nawet youmuss byl robilem po 60k na mecz nie dostalem bana. Wiec nie wiem w czym jest problem ze ty mnie banujesz po jednej mapie i jeszcze jak wyszedlem z serwera ogladales mnie 2 rundy tak jak wspominalem na steam. 

grupka izako rog obczaj sobie z kim gralem kiedys; https://steamcommunity.com/groups/izakrog

moj faceit; https://www.faceit.com/en/players/ThaXx

Pozdrawiam

Hurr durr, jaki to ja nie jestem dobry

w cs;go grasz od 2k15-ok to czemu twoje konto jest od 2k17?

A te bany na innych serwerkach są za co?

Jeśli jesteś czysty to UBteam da Ci unbana, nie wiem po co się kłócić  i unosić ;)

Gdzie wspomniałeś,że oglądałem Cie dwie rundy? Nie próbuj tutaj kłamać bo Ci to nie wyjdzie, to ja pisałem ale,że oglądałem Cie OD DRUGIEJ RUNDY -Specjalnie dla Ciebie ss z steam'a. 

@Edit jesli nazwy sieci serwerów mają być zamazane to dajcie znać, zeedytuje je.

@Edit2  nie wypowiadam się już więcej, sprawe zostawiam osobom wyżej rangom.

ShooterScreenshot-0-20-03-20.png

ShooterScreenshot-1-20-03-20.png

ShooterScreenshot-2-20-03-20.png

ShooterScreenshot-3-20-03-20.png

• Użytkownik

Odnosnie steam moze zle przeczytalem. Nawiazujac do serwerow na ktorym mam bana to admini dzialali tak jak ty czyli dawali bana za nic. Na tamtych serwerach nie mialem kupionego premium na forum vipa itp. wiec nie zalezalo mi. Tutaj mi zalezy bo gram tylko serwery. W csgo gram od 2k15 dokladnie styczen mialem inne konta. Te konto mam od 2k17 bo wczesniejsze jak kupowalem od kolegi nie pamietal pasow do faceit a zalezalo mi na tym. Cos jeszcze sie chcesz zapytac?

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Sprawdzę te demko dzisiaj albo max do jutra rano około 10-11.

• Użytkownik

3;07-3;09  :  Jest mała luka w smoku widać nogi  B-

5;26-5;28  : Przyznam racje @Secretiv dosyć dziwna akcja strzelasz w gościa a celownik nagle leci na przeciwnika po drewnem o którym nie wiesz B+/-

6;59- 7;01 :   Nie widziałem żeby celował do niego przez ścianę/Ani niczego podejrzanego wychylał raczej na kucnie B-

8;08- 8;10 : Zwykłe wychylenie nic nadzwyczajnego B-

8;18-8;20 :  Nienaturalnym bym tego nie nazwał nazwałbym to szybką reakcja / flickiem?  B-

8;26-8;23 : Lecisz celownikiem na modle postaci przez drewno + skanujesz przez smoka B+

8;31 Zero infa że jest na shorcie a ty nagle się obracasz i oczywiście zabijasz  B+

9;35- 9;40 : Widać przeciwnika który wychodzi przez smoka B- 

9;52 : Taki akcji nawet nie brałbym pod uwagę [Często jest tak że celwonik leci na postać a my o tym nawet nie wiemy ile razy mają tak "pro-plejerzy"?"  Zwykła losowość że akurat tak stoisz jak on celuje] B-

10;06-10;08 : Bardzo dziwne czyżby aim lock? Nienaturalnie szybki ruch celujesz przez ścianę na głowę?  B+

11;55- 12;00 : Nagle zmieniasz pozycje z wcelowania się z pałaców na rampe? B+/-

12;37-12;39 : ?? Nie wiem o co w tej akcji chodzi. Przecież tam nikogo nie ma  B- ?

13;40-13;43 : kab oddaje do niego strzał nie trafia więc od próbuje go scanowac przez smoke i nie trafia co tutaj takiego dziwnego? B-

13;47-13;51 :  Jakim cudem nie może mieć pojęcia o nim jak przed chwilą kab oddaje do niego strzał gdzie go nie trafia więc możemy się go spodziewać?[Zresztą opisałem to wyżej] B-

15;30 : Zwykł rash nie oczekujcie że to mm i każdy będzie sprawdzał wszystkie pozycje.  Słyszał connector więc po prostu poleciał na fragi. B-
18;12 :18;16 [Opiszę te 2 razem]  Nie trafił w gościa z pałaców widział że skacze do undera sprawdził najpierw czy nikt jeszcze nie idzie z pałaców i wcelował się w under nie trafił i umarł  B-

20;00 : Zwykłe strzały normalna akcja B-

A więc proszę @sh1zo_nnjl sprawdź też czasówki ponieważ nie chcę podejmować decyzji pochopnie. Może ty będziesz miał inne zdanie.

Jak dla mnie @ThaXhs ma parę podejrzanych akcji ale nie używa wspomagaczy. Nie każdy na serwerze ma silvera i jest bobem który nie umie strzelać. Trafią się tacy którzy ogarniają gierke. 

Oczywiście nie jestem MEGA PROFESJONALISTĄ  i też mogę się mylić bo jestem człowiekiem. 

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

@SkalpeR Dzieki za prawidlowe ocenienie demka. Akcja z 5;26-5;28 wskakiwalem na tetris uzywajac kucania+skoku i celownik poszedl w dol :D reszty akcji nie ogladalem 

• Lubię to! 2
  • Donator
DONATOR

Nie zauważyłem nic podejrzanego. Gracz czysty. 

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]