Użytkowniczka Agnes Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick z CS: Dzika Serwer: [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2) Data zdarzenia: 19.03 Opis sytuacji: Z tego co pamiętam zaczęłam strzelać i wyglądać zza rogu ściany w kierunku bramy mid i nagle otrzymałam bana. Nie mam pojęcia za co, gram już trochę na tym servie, nigdy nie czitowałam, dlatego jestem zaskoczona banem. Nawet nie wiem za co go dostałam. Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Dzika [AMXBans] Reason : ' FastFire hack detectedtriv ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 185.28.248.131 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Demko czyste wracaj do gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 19 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi