Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Kaarcia [P] Ulubiony gatunek filmowy? Zależy od nastroju, ale lubię większość gatunków prócz horrorów ii jakiś mocno przekoloryzowanych nie możliwych. [P] Co warto zobaczyć w Twoim mieście? W mieście obok warto zobaczyć kościoły i parki [P] Spokojna dusza czy pozytywnie szalona? Zależy od sytuacji. [P] Lubisz fast foody? Kocham kfc i longerki ale często sobie odmawiam, bo to jednak zbyt zdrowe nii jest. [P] Chciałabyś coś zmienić na forum? Niedawno chciałam, ale chyba aktualnie nic. [P] Jest jakieś miejsce na świecie, które chciałabyś zobaczyć? Wpaść do Rosji po selfie z Putinem byłoby spoczko @hk. [P] Dlaczego Dusia? Spodobał mi się ten nick gdy zaczynałam swoją "karierę" z cs'em i każdy mówił, żebym przy nim już została [P] Czemu akurat ta strefa? Bo Trivor akurat tą wybrał [P] Uprawiasz jakiś sport? Jeśli chodzi aktualne to zwykłe amatorskie ćwiczenia w domu i czasami była siłownia. [P] Skarpetki czy bez skarpetek? Ciężko wybrać i tak i tak lubię. [P] Plany na przyszłość? Są, ale nie chce się tym dzielić publicznie. [P] Jakieś słabości? jak tak to jakie/do czego/do kogo? Doo czego to niii powiem aa do osoby to oczywiście, że do @Trivor'ka. @Kacperek [P] Uprawiasz jakiś sport? Odpowiedź up. [P] Nie dokuczam Ci tymi pytaniami na pw? Niee, nie dokuczałeś mi. [P] Jesteś blondynką? Tajemnica [P] Pracujesz gdzieś? Tak, na forum [P] Co robisz najczęściej? Tróję Trivorowi, oglądam filmy, często pije herbatę ii często siedzę pod kocykiem i wsm często tez marudzę, że chce mi się spać ;x [P] Pogadamy kiedyś na ts? Jak wbijesz na kanał "Czekam na Trivora" ii dasz o sobie znać too tak. @BMW E60 M5 [P] Dlaczego uwazasz, ze jestem kobieciarzem? Bo mi Lisa wszystko powiedziała @Zbakane_OkO [P] Jakiś tatuaż ? Jak tak to gdzie :x Nope, raczej nie chce niszczyć swojego ciałka, ale podobają mi się tatuaże na dłoni, przed kostką u dłoni ii na kostce u nogi. [P] Nie uważasz że czasami robisz za dużo dla sieci ? Taaak było, ale zwolniłam trochę tempo. [P] Czemu nie banujecie MK z automatu ? Zależy jakie osoby, jak dana osoba nie robi nic złego na sieci to warto zawsze to wyjaśnić i może dać drugą szansę. [P] Co dostałaś na walentynki ? Nic co by mogło Cię zachwycić raczej [P] Ile ważysz ? ważyłam się z pół roku temu i było jakoś 47 (ale spoko ja mam stałą wagę,, ;d) [P] Zbierałaś kiedyś pokemony ? Nope, nigdy. [P] Jakbyś mnie opisała w kilku zadaniach ? Chyba jesteś zazwyczaj negatywnie nastawiony do ludzi (chyba, że tylko do mnie ) bezkonfliktowy nie jesteś, miły w miarę zazwyczaj, zabawny, da się dogadać, kłamczysz dla własnej korzyści (nie mówię, że zawsze mówię tylko o jednej sytuacji!!) [P] Odpowiesz na resztę pytań na ts ? Jak wbijesz na kanał "czekam na Trivora" ii dasz znać o sobie too taaq. @SkalpeR [P] Z kim najlepiej ci się pracuje? Tak najlepiej najlepiej to z Trivorem. [P] Kto cię najbardziej denerwuje? Aktualnie to oczywiście, że Trivor czasami ii Shizo jeszcze niedawno Shizo mnie też nieźle denerwował. [P] Ulubiona pizza? Zwykła pizza z kurczakiem [P] Ile masz lat? Jak nie wiesz to niech tak pozostanie [P] Czym się zajmujesz? Aktualnie pilnowaniem kocyka. [P] Lubisz mnie? XD Ciężko lubić/nie lubić osoby, której się nie zna ;d nic do Ciebie nie mam @GENERAL ALADEEN [P] Kogo nienawidzisz na forum a kogo uwielbiasz ? Nie ma osoby, której nienawidzę [P] Jaki alkohol najbardziej lubisz pić? Marka, smak dokładnie. Nie pije alkoholu, kiedyś odświętnie piłam wino only słodkie aa jedno co mi najbardziej smakowało to kalinkaa" czerwone wino [P] Skąd jesteś? Ze Ślunska. [P] Gdybyś miała możliwość przeprowadzenia się do dowolnego miasta w Polsce, to gdzie by to było. ? Katowice, Wrocław, albo gdzieś przy górach lub przy mazurach (idk dokładnie miasta) [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? Wygląd jest ważny, ale charakter jeszcze ważniejszy i cenie ogarnięte osoby (po co mi np jakiś przystojny ćpun/alkus? ) [P] Co chciałabyś zmienić w nadchodzącym 2020 roku? Jest parę rzeczy, ale nie chce o nich mówić publicznie. [P] Jakie jest twoje ulubione wspomnienie? Ciężko mi sobie teraz przypomnieć aa jak bym przypomniała to raczej nie chciałabym o tym tutaj pisać. [P] Sądzisz, że istnieje przyjaźń damsko-męska? Tak. [P] Ulubiony film? Pamiętnik, Love Rose, Aż do kości, Niezgodna wszystkie części, Więzień labiryntu, Piraci z Karaibów też spoko, Narcos (jo wiem, że to serial) ii jeszcze wiele innych co mi aktualnie do głowy nie przychodzą [P] Jaki masz kolor oczu? Zielone Nominuję: @Youmuus (Trochę na szybko pisane nie mogłam się do tego zebrać ;x) 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 No ogólnie to ja Cie lubię denerwować Dusia ma 13 lat, legit info no scam, plusik 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 20 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Aha to fajnie ze lubisz trivora a nie mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Takie coś to rozumiem 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Spoko szczere odpowiedzi. Jak na 13 lat to dojżała jesteś. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi