Użytkownik Mateuszeeek Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nick: Mateuszeeek Imię: Mateusz Wiek: 17 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: nie Doświadczenie z amx[1-10]: 0 Czas spędzony na serwerze: 214 minut Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: jak da radę psc to ta Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: jestem graczem sumiennym i konsekwentnym oraz szybko nawiązuje nowe znajomości często gram na serwerze i często napotkuje na cheaterow Kontakt: discord Bistromanek#9297 steam Mateuszeeek ewentualnie sowa z listem Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie] tak oczywiscie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) +Wiek +Mikrofon +Składka -Podanie takie se -Czas spędzony na serwerze (do poprawy) -Doświadczenie z amx 0 (To jest bardzo ważne) -Aktywność na forum Popracuj nad godzinami na serwerze i aktywnością związaną z forum daj się poznać i naucz się komend AMX. Jestem niestety na NIE (EDIT)-Wypowiadasz się we własnym podaniu przeczytaj regulamin przed składaniem podania. Edytowane 20 Marca 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mateuszeeek Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wszystko jest do nauczenia się Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 No to lecimy: + Wiek + Steam + Składka - GT, do poprawy wiadomo - Podanko, mogłeś napisać lepsze - Aktywność na forum No to powiem tak doświadczenie w amx jest 0, ale mogę Cię wziąć pod moje skrzydła. Jako, iż oprócz mnie żadnego admina na serwerze nie ma to jestem za okresem próbnym (przez który Cię z chęcią poduczę wszystkiego). @Mateuszeeek Tak jakby co, na przyszłość nie wypowiadaj się w swoich podaniach, bo jest to zabronione. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Kontaktowałem się z @Trivor i możemy przymknąć oko na wypowiedź we własnym podaniu. Rozmawiałem także z @Przyjaciel <3 który chcę Ci dać szansę. Przyjmuję Cię na okres próbny dwóch tygodni w tym czasie popraw swoją aktywność na serwerze i popraw znajomość amx w czym pomoże Ci @Przyjaciel <3 który zaproponował że Ci w tym pomoże. W celu opłacenia składki i dodania flag zgłoś się do @Trivor Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi