Użytkownik Amas Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Nick z CS: Amas Admin banujący: Szadi Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: Przed chwilą Opis sytuacji: Witam. Niestety wleciał niesłuszny ban dla mnie oraz 2 pozostałych graczy. Powodem bana było rzekome nie wykonywanie celi, co nie miało miejsca. Jako dowód dodam demko z HLTV z przebiegu całej gry, gdzie wyraźnie widać, że ani razu nie zbagatelizowaliśmy podłożenia C4. Zawsze szliśmy po bombe przed zakończeniem dopuszczalnego czasu na jej podłożenie, w większości przypadków skutecznie, nawet wygrywając przy tym rundę. Temat założony celowo w dziale "Odwołaj się od bana", a nie "Skargi" gdyż nie wymagam ostrzeżenia dla Szadiego, ponieważ jest to po prostu jeden z lepszych adminów na serwerze, a domyślam się, że ban był spowodowany tym, iż uległ presji tłumu i naciskania przez niedoświadczonych graczy na u@. Jedyne o co wnoszę to po prostu żeby sam banujący przeczytał ten temat i wyciągnął z niego wnioski oraz - zwłaszcza jako admin - starał się kierować własnym rozumem, a nie tym co piszą inni, mniej doświadczeni gracze. Jeżeli to nie poskutkuję prosiłbym opiekunów o dokładniejsze wytłumaczenie problemu. Domyślam się, że przeciwnicy zgłaszali nas z powodu naszej wspólnie opracowanej taktyki, która polega na wyczekiwaniu przeciwnika, a następnie dopadnięciu go z zaskoczenia, jednakże na tym polega sens tej gry, aby odpowiednim zagraniem odnieść zwycięstwo, a jeżeli gra ma przebiegać szybciej bądź bardziej dynamicznie - należałoby po prostu skrócić czas rundy i sprawa rozwiązana. Powtórzę, że nie zdarzyło się ani razu, żebyśmy zlekceważyli cele mapy. Ban niesłuszny. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10026 , https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10025 , https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10024 @Szadi @Trivor @Meluś @EDIT: Link do HLTV z przebiegu rozgrywki: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2003201508-de_dust2-1584713280-1584714540.zip Edytowane 20 Marca 2020 przez Amas Odnośnik do komentarza
Użytkownik qszykk Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Byłem świadkiem całego zdarzenia i mogę obiektywnie napisać jak to wyglądało. Amas i paru innych graczy dość często siedziało na skrzynce przed trupem od strony terro. Mogło to co niektórych denerwować bo zazwyczaj oni zostawali na końcu rundy i trzeba było na nich czekać, ale nie można mieć do nich pretensji bo taką mają taktykę na grę. Wiedzą doskonale jak te 2 minuty spożytkować. Dość często nawet wygrywali rundę, co nie było takie proste jak się zostaje 3 vs 10. Osobiście uważam, dobrze że te Ćwoki dostały bana bo już mnie denerwowało jak cały czas kampili na tej pieprzonej skrzynce. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 @Amas Caly czas prowokujesz/siedzisz czesto na respie/ wchodzisz na txt i nie wykonujesz celow. Twoje skargi robia sie coraz bardziej zalosne srednio 3 na tydzien z placzem kazda odrzucona (smiech) Wykonuj cele i przestrzegaj regulaminu a bedzie wszystko git:) Reszte napisal uzytkownik wyzej. Nie pozdrawiam Edit. @Amas haha kiedys wbilem na serwa latales po txt nad brama na srodku jak zwrocilem ci uwage zeskoczyles i w szoku byles ze mam adma i jak sie zapytalem a co to zmienia czy mam czy nie to powiedziales duzo.. czyli jakbym nie mial latal bys dalej i to nie 1 raz co po txt latasz! Jezeli chodzi o resp to nie chodzilo mi o skrzynke przed gornym tylko o respa wyzej przed B i ciemnia i przed anarchia tam na respie... Niech przeniosa to do tematu skarg a tobie niech dadza warna czy cos za pierdolenie glupot i bezsensowne skargi co chwile:) Ban sluszny dla ciebie i twoich kolegow z "taktyk" hahaha Ps. uzywaj opcji edit a nie spamujesz:) ale tego chyba nie musze ci mowic :]]] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Szadi, przecież użytkownik wyżej sam napisał, że nie łamiemy regulaminu i jest dozwolone to co robimy... Więc zaprzeczasz sam sobie? Pokaż mi mecz kiedy to siedziałem na respie. Czyżbyś nie znał granic respa? Skrzynka to także nie tekstura, bo jak się domyślam chodzi Ci właśnie o to. Co do celi to w wątku jest opisana cała sytuacja, nie będę drugi raz pisał tego samego. Napisałem póki co na tym forum 4 skargi, w tym 2 na tę samą osobę, więc trochę pozbawione sensu to o czym wspomniałeś. Regulamin przestrzegam w 100% bo znam dokładnie każdy jego punkt. Jeśli uważasz, że któryś złamałem - pokaż mi który. Słuchaj chciałem to załagodzić pokojowo, chodziło mi po prostu żebyś wyciągnął wnioski, ze swojego błędu, ale jak widać dalej jesteś uparty przy swoim nie mając racji, także w tym miejscu chciałbym prosić Moderatorów, aby przenieśli wątek do tematu "Skargi". Może to Cię czegoś nauczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dobra Amas nie pierdol, 1 godzinę temu, Amas napisał: Domyślam się, że przeciwnicy zgłaszali nas z powodu naszej wspólnie opracowanej taktyki, która polega na wyczekiwaniu przeciwnika Waliliście w chuja, specjalnie kampiliście i przedłużaliście rundy, zamiast wykonywać cele, cały czas w ten sam sposób. I mnie też to wkurwiało (jak zresztą 3/4 serwera), mimo tego, że nie byłem Twoim przeciwnikiem bo grałem z Tobą w TT. Specjalnie odpierdalacie z Samsonem jakieś żałosne szopki, gdzie każdego to irytuje, a później piszesz na forum jaki to admin jest taki i owaki bo Ci niesłusznego bana wyjebał. Pewnie to, że nieraz wrzucałeś pakę na skrzynkę przy respie TT, też było częścią, jak to nazwałeś taktyki? Samson nie lepszy, podkłada pake i spierdala od niej jak najdalej. Jako zwykły gracz, wbijam, żeby pograć i się wyluzować, a nie patrzeć jak jakiś debil jeden z drugim odwala jakiś cyrk. Jeszcze, żeby chociaż to zabawne było, to spoko, bo gramy przecież 4fun, ale jak dla mnie (i nie tylko dla mnie) to bardziej była żałosna próba prowokowania graczy. Według mnie ban słuszny. Essa Na koniec, dla sprostowania: @Amas nic do Ciebie nie mam, gramy już kilka lat ze sobą, jak nie odwalasz szopek to spoko mi się z Tobą gra, ale wyrażam swoje zdanie jako neutralny gracz i będąc obiektywnym stwierdzam, że to chuj, a nie gra była. Jakby @Szadi wam nie dał bana, to wyszedłbym z serwera, jak co niektórzy uczynili. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Dobra dość tego spamu ban juz wygasł niestety ub. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi