Użytkownik Nadziu Opublikowano 20 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) IP serwera: 145.239.237.217:28065 Mod: Areny 1vs1 Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.217:28065/ Wiek Właściciela: 17 Hosting: Pukawka Sloty: 24 Dlaczego akurat my?: Grałem u was na arenach i mi się spodobało. Odszedłem z poprzedniej sieci , ponieważ nie było sensu dalej być tam , serwer się marnował , graczy nie było a nad forum pracowała tylko 1 osoba ( Ja ) jako Administrator Forum. Wasza sieć jest ogarnięta macie graczy , macie serwery a to przyciąga graczy . Edytowane 20 Marca 2020 przez Nadziu Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 20 Marca 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 16 minut temu, Nadziu napisał: macie graczy , macie serwery a to przyciąga graczy Tak tak, dołączę a potem se spierdole na inną sieć. Na nie: - świeży serwer - mało graczy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nadziu Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 2 minuty temu, Youmuus napisał: Tak tak, dołączę a potem se spierdole na inną sieć. Na nie: - świeży serwer - mało graczy Racja świeży serwer oraz jest mało graczy i dlatego szukam dobrej sieci żeby serwer mógł się rozwinąć , a jeżeli sieć mi się spodoba to zostanę jak inni gracze. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 20 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Przepisz serwer na konto sieci to się będę na tak, przypuszczam, że jeśli Ci się nie spodoba to Trivor będzie skłonny Ci oddać serwer, ale nie obiecuję, kwestia dogadania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nadziu Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Podanie Do Zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi