Użytkownik st4yp0sitive. Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Witam. Przed chwilą grając na waszym serwerze : [Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] , otrzymałem bana takiej treści... W folderze cs'ka nie mam żadnych screenów i ani razu nie miałem u was bana. Czy ktoś mógłbym mi to wyjaśnić ? Oto treść wiadomości z Consoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : st4y p0sitiv3. [AMXBans] Reason : ' FastFire hack detectedtriv ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 109.231.22.85 ' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 21 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 demo czyste, zapraszam do gry Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 21 Marca 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi