Użytkownik boli mnie siusiak Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Nick: boli mnie siusiak Wiek: 22 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 1/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/boli%20mnie%20siusiak/145.239.20.145:27130/ na serwerze od lutego, gram codziennie. Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/profiles/76561198212065784/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego Ty?: Surf Ski w wydaniu Strefa Skilla jest jednym z najlepszych serwerów surf na jakich miałem okazje grać a mój staż w grze to ponad 10 lat. Jednak obserwuje kompletny brak administracji na tym serwerze co powoduje, że właśnie w momencie pisania posta lata na serwerze odpalony cziter. Zdarzają się również gracze z krytycznie niskim poziomem kultury, którzy powodują swoim obrażaniem brak chęci do gry. Rekrutuję na administratora z powódek czysto personalnych, dla przyjemności mojej gry oraz porządku na serwerze. Nie mam doświadczenia jako administrator w serwerach 1.6(kiedyś byłem administratorem ale to było ładnych parę lat temu) jednak szybko się uczę i myślę, że poznanie funkcji których może używać administracja to kwestia jednego dnia. Kontakt: discord, steam, wszelakie inne komunikatory. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Jestem na tak +Składka +Steam -Doswiadczenie ale łatwo jest to szybko ogarniesz +Wiek Przydasz się do pomocy, ja obecnie nie mogę grać ale po 26 marca nadrobię GT i będę grał tyle odemnie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 +Steam +Wiek +Składka +Spoko podanko -Amx (Naucz się komend) -Aktywność na forum (do poprawy) Jestem na TAK potrzeba adminów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Na tak, trzeba adminow! Nie jednego i nie dwóch, trzeba zbudować team i wziąść się do porządku za serwer ? 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi