Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Multi Admin.

hk.

Jesteście za czy przeciw?   

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteście za czy przeciw?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Proponuje ponownie aby została dodana ranga: Multi Admin. Jak widać, brakuje adminów na serwerach, użytkownicy skarżą się na bydło które powstaje, a nie ma kto tego ogarnąć. Wiadomo, admin nie robot tez ma swoje obowiązki ale nie zawsze jest tak często na danym serwerze. 

Także proponuje to co wyżej + aby było ich 2-3. Dwóch podzieliło się na cs 1.6 który jakie serwery bierze, a 3 same cs go, bądź 1 cs 1.6 i drugi cs go. 

Wiadomo, ze potrzebna będzie zgoda administracji/właścicieli, lecz moim zdaniem to kwestia tylko dogadania. 

@sh1zo_nnjl Owa osoba będzie tylko i wyłącznie zaufana, moim zdaniem zbędne jest posiadanie 2 adminów. Wystarczy zaufanie, duża aktywność i doświadczenie. Poza tym po nowym stylu zostanie wprowadzony bot na sb który będzie połączony z serwerami, który posłuży do zgłaszania graczy, a zbędne spamowanie będzie karane, wiec jeszcze to bardziej ułatwi sprawę dla danej osoby. 

• Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Junior Admin
Junior Admin

To powinno być moim zdaniem, że np. admin, który ma mniej obowiązków może np. adminowac na serwerze DD2 #1 i #2 mówię tutaj tylko na przykładzie CS 1.6, CS go także 

Jestem za

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem za 

MultiAdmin Csgo

MultiAdmin cs1.6

po 2 na dane serwery i gitesik :D

• Lubię to! 1

Bez tytułu.png

• Użytkownik

Uważam że to dobry pomysł, pozdrawiam 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Również jestem na tak.

Jak to nie wypali to można dodać osobom ubt+ admina na kazdym serwerze, w razie gdy żadnego admina nie będzie, może chociaż to w małym stopniu poprawi 'czystość' serwerów.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Jestem za  dobry pomysl

• Premium
Premium

Jeżeli te osoby będą aktywne i reagowały dość szybko jestem jak najbardziej za.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Właściciel
Właściciel
  • Użytkownik

Dla mnie również nie ma problemu, jeśli zaufana osoba będzie dostawać rangę to będzie spoko :) Zawsze dodatkowa pomoc.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Mi to nie robi żadnej różnicy, admini zawszę się przydadzą. Jestem ZA.

• Lubię to! 1

kosik.png.29c887db5920f2a86fc837ee0260d471.png

• Użytkownik

U mnie nie trzeba, ponieważ..

Mam na bieżąco na serwerze adminów oraz technika.. Więc ja i mój serwer odpada :) 

Ale dziękuję za pomoc

• Użytkownik

Jestem za

• Zasłużony

Jak dla mnie taka ranga powinna być dla osób, które posiadają admina na 2 serwerach i wyrabiają normę, a następne mogą złożyć podanie na multi admina. Takie dawanie dostępu tak o jest dla mnie bez sensu.

• Lubię to! 1

Ja jestem za tym by to UBT miało dostęp do tych serwerów. Tylko trzeba zwiększyć wymagania na dostanie się do UBT i tyle. A jeśli chodzi o propozycje dot. takich wymagań? Większy staż na forum. Większa aktywność.  I dać kogoś kto będzie pilnował UBT  Aby się, że tak napiszę "Nie opierdalali" się i tyle. ;)

• Użytkownik

Jak te flagi będą z Svipem to również jestem na TAK xD 

• Ha ha 1

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Właściciel
Właściciel
W dniu 22.03.2020 o 21:51, sh1zo_nnjl napisał:

Jak dla mnie taka ranga powinna być dla osób, które posiadają admina na 2 serwerach i wyrabiają normę, a następne mogą złożyć podanie na multi admina. Takie dawanie dostępu tak o jest dla mnie bez sensu.

no tak srednio wedlug mnie, bo wlasnie jak ktos ma adma na 2+ serwerach to na forum i na sb malo siedzi z doswiadczenia wiem, a to by byla grupa szybkiego reagowania, co chwile ktos pisze na SB, ze gdzies jest cziter, nikt nie reaguje i ja musze w pracy pajacowac i w konsole z telefonu wbijac zeby haxy banowac, wiec jak dla mnie sie przydadzą takie 2-3 osoby do reagowania na zgloszenia

• Lubię to! 3
  • Użytkownik
W dniu 22.03.2020 o 23:09, GENERAL ALADEEN napisał:

Ja jestem za tym by to UBT miało dostęp do tych serwerów. Tylko trzeba zwiększyć wymagania na dostanie się do UBT i tyle. A jeśli chodzi o propozycje dot. takich wymagań? Większy staż na forum. Większa aktywność.  I dać kogoś kto będzie pilnował UBT  Aby się, że tak napiszę "Nie opierdalali" się i tyle. ;)

Powiem szczerzę to ma sens. Byłem na jednej sieci gdzie UBT miało Admina na każdym serwerze. 

Jestem za tą propozycją co napisał @GENERAL ALADEEN

Ale z drugiej strony serwerów GO oraz 1.6 jest trochę na tej sieci. Jeśli na każdym osoba z w/w rangą musi nabijać "normę" to też trochę lipa. 

Ale pomysł @sh1zo_nnjl z tym wysyłaniem na SB powiadomienia o cheaterze gdy nie ma admina wtedy ranga MultiAdmin szybko reaguje banuje i po problemie.

@3rd

Co do "składek" moim zdaniem jest to bezsens. Dlaczego? Osoba która chce pilnować porządku na waszym serwerze ma jeszcze wam płacić? [Do tych którzy zaraz będą pisać ale 11 zł to nic haha ale biedak. Może dla was to nic ale dla innych nawet te 11 to dużo] Ale wiadomo serwer jakoś musi się utrzymać.

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
8 godzin temu, Trivor napisał:

no tak srednio wedlug mnie, bo wlasnie jak ktos ma adma na 2+ serwerach to na forum i na sb malo siedzi z doswiadczenia wiem, a to by byla grupa szybkiego reagowania, co chwile ktos pisze na SB, ze gdzies jest cziter, nikt nie reaguje i ja musze w pracy pajacowac i w konsole z telefonu wbijac zeby haxy banowac, wiec jak dla mnie sie przydadzą takie 2-3 osoby do reagowania na zgloszenia

Dlatego osoby które wykażą się aktywnością, będą miały admina na 2+ serwerach mogą składać podanie na multi admina, wtedy są zwolnieni z normy tygodniowej na serwerach oprócz jednego, wybranego przez tę osobę. Najpierw niech się wykażą tą aktywnością, a co do twojego banowania w pracy, wszyscy od J@+ na sieci powinni mieć flagi na serwerach sieci, żeby móc wejść i zbanować.

• Lubię to! 3

@Bociu  To już lepiej i w prosty sposób by było wgrać pluginek na wszystkie serwery  zgłaszanie gracza na forum za pomocą komendy /zglos

daje możliwość zgłaszania graczom online czitera bez konieczności wychodzenia z gry. Owe zgłoszenie z automatu pokaże się na StrefaBoxie.

link do pluginu

http://amxx.pl/topic/133053-report-player/

Pozdrawiam @GENERAL ALADEEN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]