Użytkownik Moc Energia Opublikowano 21 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 Podanie Nicpo Nick: Nicp | CSSetti.pl ( Chciałbym zmienić nick, nie spodziewałem się, ze serwer tak bardzo mi się spodoba i zostanę na stałe) Wiek: 21 lat Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak, też na surfie, ale dawno temu Doświadczenie z amx[1-10]: 6 - wymaga przypomnienia Czas spędzony na serwerze (link do GT) https://www.gametracker.com/player/Nicp | CSSetti.pl/145.239.20.145:27130/: Link do steam (z grą cs 1.6): - Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Nie Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Mam, rzadko używam, nie mam potrzeby kłócić się - tylko po to bym używał mikrofonu jeśli jest "burdel na serwerze" w tej sytuacji wolę zostać cichym lub załatwiać sprawę na forum. Dlaczego Ty?: Chcę uzupełnić braki w administracji na serwerze i zadbać w jakimś stopniu o rozwój oraz porządek na serwerze Kontakt: cs,forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: W 100% nie spełniam wymagań, brakuje mi cs 1.6 na steam oraz 20h onlline na serwerze Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) +Wiek -Aktywność na forum -Podanie na odwal się -Steam(Obowiązkowe) -Składka Nie spełniasz wymagań na NIE Edytowane 21 Marca 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 - Aktywność na forum - Składka - Steam, bez steama z grą CS 1.6 nie przejdziesz rekrutacji, bo jest to obowiązkowe +/- GT, do poprawy + Chęci, brak adminów + Wiek Reasumując jestem na nie. Do poprawy GT na serwerze, jeśli chcesz być adminem musisz zakupić grę CS 1.6 na steam, składkę też raczej trzeba płacić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Jestem na nie Podanie to takie na kolanie pisane- Steam+ ale nie ma cs- Skladka- Gt do poprawy No nie spełniasz wymagań przykro mi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Moc Energia Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Wiem że nie powinienem pisać w swoim podaniu, ale lepiej żeby latały odpaly czy żeby był admin który do końca nie spełnia wymagań? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi