Użytkownik R-K * CREATIVE Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Twój Nick: R-K * CREATIVE Nick oskarżonego: R-K * CREATIVE! IP/SID oskarżonego: STEAM_0:4:1788932381 (ns ze zmiennym ip) Powód skargi: Gracz podszywa się pode mnie od ponad dwóch tygodni., a nasze staty się sumują Opis sytuacji: Kiedy przebywałem na serwerze, do gry dołączył ktoś z takim samym nickiem jak ja. Zareagowałem na to rezerwacją nicku poprzez hasło. Wtedy gracz dopisał sobie "1" i od tego czasu, gdy jestem wybierany zawodnikiem rundy, mój nick jest wyświetlany u dołu ekranu jako "R-K * CREATIVE!". Co najważniejsze, gramy do jednej bramki - jego staty są doliczane do moich. Świadkiem podszywania się pode mnie byli chociażby admini @Urumci oraz @macias. W związku z tym gracz był proszony o zmianę nicku, kickowany, a także banowany tymczasowo i permanentnie (screen nr 1). Niestety niewiele to zmieniło, stąd skarga na forum. Tak naprawdę problem występuje już w momencie mojego wejścia na serwer, gdy jestem witany błędnym nickiem (screen nr 2). Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Macias, Urumci, Mariano14 itp. Edytowane 22 Marca 2020 przez R-K * CREATIVE Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 23 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ale nick "R-K * CREATIVE" i "R-K * CREATIVE!" to dwa różne nicki, także staty/rank nie mogą się sumować. Co do bana to poproś kogoś stąd, żeby zbanowali Ci Twoją podszywkę na zakres IP z bana, który podałeś w swoim screenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik R-K * CREATIVE Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Niestety, ale jest tak jak napisałem. Nie grałem praktycznie przez dwa tygodnie, a fragów przybyło, także problem nie ustąpił. Mod zwyczajnie wariuje i myli graczy z dwoma różnymi nickami [opisane problemy]. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi