Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na "R-K * CREATIVE!"

R-K * CREATIVE

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój Nick: R-K * CREATIVE

Nick oskarżonego: R-K * CREATIVE!

IP/SID oskarżonego: STEAM_0:4:1788932381 (ns ze zmiennym ip)

Powód skargi:  Gracz podszywa się pode mnie od ponad dwóch tygodni., a nasze staty się sumują 

Opis sytuacji: Kiedy przebywałem na serwerze, do gry dołączył ktoś z takim samym nickiem jak ja. Zareagowałem na to rezerwacją nicku poprzez hasło. Wtedy gracz dopisał sobie "1" i od tego czasu, gdy jestem wybierany zawodnikiem rundy, mój nick jest wyświetlany u dołu ekranu jako  "R-K * CREATIVE!". Co najważniejsze, gramy do jednej bramki - jego staty są doliczane do moich. 

Świadkiem podszywania się pode mnie byli chociażby admini @Urumci oraz @macias.  W związku z tym gracz był proszony o zmianę nicku, kickowany, a także banowany tymczasowo i permanentnie (screen nr 1).  Niestety niewiele to zmieniło, stąd skarga na forum. 

Tak naprawdę problem występuje już w momencie mojego wejścia na serwer, gdy jestem witany błędnym nickiem (screen nr 2). 

Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Macias, Urumci, Mariano14 itp. 1926574227_screennr1.thumb.png.fc93d152b53328c6729d4d0a8f887431.png

576258281_screennr2.thumb.png.984add826ea1037196927767fe817f6a.png

Edytowane przez R-K * CREATIVE
  • Użytkownik

Ale nick "R-K * CREATIVE" i "R-K * CREATIVE!" to dwa różne nicki, także staty/rank nie mogą się sumować. Co do bana to poproś kogoś stąd, żeby zbanowali Ci Twoją podszywkę na zakres IP z bana, który podałeś w swoim screenie.

• Użytkownik

Niestety, ale jest tak jak napisałem. Nie grałem praktycznie przez dwa tygodnie, a fragów przybyło, także problem nie ustąpił.  Mod zwyczajnie wariuje i myli graczy  z dwoma różnymi nickami [opisane problemy]. 

• 3 tygodnie później...
  • Premium
Premium

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• 1 miesiąc temu...
  • Skowron

Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

sygnatura Strefa.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik∙

Temat został przeniesiony do archiwum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]