Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Marca 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Witam przychodzę z propozycją aby w strefie działów cs'a 1.6 i GO dodać dział (poddział) archiwum. Dział ten będzie przeznaczony dla takich rzeczy jak: stare podania, bezsensowne lub stare skargi, odrzucone lub przyjęte propozycje, stare regulaminy, szybkie rekrutacje itp. Chodzi o to żeby nie zaśmiecać tymi rzeczami głównego archiwum forum. A każdy użytkownik bądź administracja wchodząc w archiwum w dziale który go interesuje mogła bez problemu odgrzebać stare tematy które ją zainteresowały i chcą je przejrzeć jeszcze raz. Ma to też na celu zrobienie przejrzystości w działach takich jak podanie na admina, skargi, propozycje itp żeby nie było tam bo 20 tematów ponieważ brzydko to wygląda jak jest tyle tego nawalone. Tak jak @Przyjaciel <3 niżej napisał powinno również być dodane takie coś jak archiwum podań i podzielone na przyjęte i odrzucone, kosz. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jestem za powinno być takie coś jak archiwum podań i podzielone na przyjęte i odrzucone, kosz. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jestem za podział się przyda, żeby nie robić syfu. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Marca 2020 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @Trivor @Radziuu Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Również jestem na Tak Często zdarzają się podania które nie powinny wgl istnieć xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik MiłyMiłosz :) Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Rowniez jestem za jak chce odszukac czasami stare ub i wogule to czasami trzeba duzo skrolowac a to nie jest fajne Odnośnik do komentarza
Użytkownik DiscoBoyyy Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Oczywiście na duży + Odnośnik do komentarza
Użytkownik k3uaz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Absolutnie jestem na tak! Według będzie miało to rece i nogi. podzialy typu (lub cos w tym stylu) : konta przyjete badz nie przyjete, oraz konta pod podanie ktory z gory nie maja sensu Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Propozycja chyba stoi już za długo. @sh1zo_nnjl @Dusia @Trivor @Radziuu Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi