Użytkownik Junior ^ Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Twój nick: Junior ^ Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198920886439/ Nick admina banującego: tatapl Data i czas zdarzenia: 22 March 14:41 Serwer: ONLY MIRAGE Opis sytuacji: Witam. W te niedzielne popołudnie naszła mnie ogromna ochota pogrania jakiegoś ffa. Chodząc po liście serwerów natknąłem się na ów serwer. Po wejściu na serwer ukazała się mapa MIRAGE nic dziwnego bo to tryb only mirage. Przechodząc do sedna sprawy gdy oddawałem strzały zobaczyłem, że jak trafiam przeciwnika wyskakują mi liczby z których można odczytać ile punktów zdrowia zabrałem swojemu przeciwnikowi. Przeszkadzało mi to w grze nie potrafiłem się skupić więc postanowiłem nadzwyczajnej w świecie zapytać się jak to wyłączyć na say napisałem: ''Jak wyłączyć te pedalskie liczby" (nie obrażając homoseksualistów) ku mojemu zdziwieniu ukazała się blokada świadcząca o tym, że napisałem brzydko zdenerwowało mnie to pod wpływem emocji napisałem na u@ czat dla administracji ''Co za spierdo**** serwer'' po chwili dostałem bana na serwer na 5 godzin z powodem ''To nie graj <3'' ładny mi powód. Więc pisze to odwołanie gdyż właśnie dostałem powód ''To nie graj <3'' z tego co wiem powody daje się adekwatne to zaistniałej sytuacji a nie ''To nie graj <3'' gdzie jeszcze jest napisane to ''<3'' serce i widać zwykła prowokacje. Teraz w taryfikatorze nie widzie nic takiego jak pisanie niestosownych treści na u@ jedynie co się dopatrzyłem to działanie na szkodę serwera napisałem to tylko na u@. Obraza serwera też nic w regulaminie/taryfikatorze. Proponuje dopisać taki podpunkt w regulaminie aby uniknąć tego typu sytuacji korzystając z tej luki jestem zmuszony napisać to odwołanie i następnym razem normalne powody. Wycinek z konsoli: Nazwa serwera: ONLY MIRAGE ★ StrefaSkilla.pl • 128TR • !WS !KNIFE !GLOVESNick: Junior ^Data nadania bana: 22/03/2020 14:41:41Data zakończenia bana: 22/03/2020 19:41:41Długość bana: 300 minutPowód: To nie graj <3Admin: Stary Pl>>>>>>>>>> Zostałeś zbanowany NIESŁUSZNIE?? <<<<<<<<<<>>>>>>>>>> Masz 48h na odwołanie się od bana!!! <<<<<<<<<</ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 @tatapl wyjaśnij Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi