Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wymagania: - Skończone 16 lat. Nie, lecz jestem bardziej ogarnięty w tych sprawach niż nie jeden 16- latek. - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. Tak - Zapoznanie z regulaminem forum. Tak Wzór: Nick: Ar0n Wiek: Kto wie ten wie. Czas spędzony na forum: Na forum spędziłem dokładnie 148 godzin, więc na to wychodzi, że bardzo dużo. Doświadczenie w ocenianiu: W UnBanTeam spędziłem wiele miesięcy i nauczyłem się systematycznej i dokładnej pracy. Bardzo dobrze znam się na rozpoznawaniu cheat'a od skill'a na demkach jak i na screenach, ponieważ gram już w tą grę ładne 4 lata i znam się na ludziach. Jestem bardzo dużo aktywny na forum, więc mógłbym dużo Wam pomóc. Co mogę jeszcze powiedzieć to, że jestem konsekwentny i zawsze pomagam, jeżeli ktoś tego potrzebuje. Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak owszem posługiwałem się AmxBans wiele razy wiem bardzo dobrze jak się je obsługuje itp. Dlaczego Ty?: Potrafię rozpisać demko oraz stwierdzić czy gracz posiada jakiekolwiek wspomagacze. Ze sprawdzaniem ss'ów nie ma żadnego problemu (w końcu to nic trudnego). Mam dużo czasu na to, żeby siedzieć na forum, mogę sprawdzać ss'y i odbanowywać, więc jestem dostępny w każdym momencie. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Dziennie staram się być bardzo dużo na forum, a nawet zdarza mi się cały dzień przesiedzieć jak nie mam nic do roboty. Parę słów o sobie: Więc tak, mam na imię Kamil ukończyłem 15 rok życia. Trzydziestego pierwszego stycznia ukończę 16 rok życia. Mieszkam w województwie Warmińsko-Mazurskim w okolicach Węgorzewa. (Mała wieś) Po wakacjach będę uczniem 3 klasy Gimnazjum. W średniej szkole mam plany, aby iść w stronę informatyki. Trenuję sporty takie jak piłka nożna, kolarstwo, siatkówka, tenis stołowy. interesuję się gramy komputerowymi, informatyką oraz grafiką komputerową. Jestem osobą z którą można wszystko załatwić, nie wchodzę w konflikty - staram się raczej tego unikać. Będziesz oglądać demka?: Oczywista sprawa, że tak. Miejsce na 5 reklam Sieci: 1. https://multi-head.pl/topic/96843-strefaskillapl/ 2. https://pochylnia.pl/topic/118646-strefaskillapl/ 3. http://cs-nabani.pl/index.php/topic/19389-strefaskillapl/ 4. https://ganjaskill.eu/topic/56985-strefaskillapl/ 5. https://csplay.pl/temat-strefaskilla-pl--1450 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Azed0 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na Tak +wiek jest to liczba i równie dobrze 12 latek może mieć więcej w głowie niż 16 w końcu to XXI wiek +staż +chęci para rąk zawsze się przyda +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Można dać szansę +Ładne podanie +- Wiek +-Doświadczenie +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na tak: + Widać, że masz chęci, + Przyda się kolejna para rąk do pomocy, + Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na tak. + Ładne podanie. + Otwarta rekrutacja. + Czas na forum. +/- Wiek. 1 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jak najbardziej Tak -/+ Wiek + Chęci +Podanie przekonuję +Reklamy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Nie ;v -wiek -mało się w tych działach wypowiadasz -nie najdłużej z nami 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Na nie, nie dawno dostałeś Redaktora a już chcesz kolejną rangę.. Wiem że lubisz kolorki (podobnie jak na SG, też leciales na wszystko po kolei, a potem zachowałeś się jak bachor) Popracuj trochę jako Redaktor, bo stworzenie kilka tematów w tym dziale według mnie nie wystarcza jeszcze na to, abyś dostał kolejną rangę. I twoja odpowiedź na wypowiedź Browarka świadczy już o tym, że po prostu jesteś dziecinny. Nie potrafiasz przyjąć do siebie, że ktoś Ci dał na nie, i piszesz że ktoś wypisuje głupoty (co wcale głupotą nie jest) fakt, że jesteś tu miesiąc co wcale nie jest dużo. Teraz będziesz odpowiadał na każdy argument przeciwko tobie i robił sobie syf w podaniu? Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Bartek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na Okres próbny + Chęci + Podanie dosyć spoko napisane. + Przyda się pomoc. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik z3d. Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Jestem na tak +chęci +dodatkowa para rąk się przyda +/- wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Na tak +/- Wiek +Ładne podanie +Doświadczenie +Chęci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi