Użytkownik Noreczek Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Awans/Degradacja: Degradacja Nick: `V$nR Z rangi: Admin JB Na rangę: Użytkownik Powód: Obrażanie serwera oraz graczy na serwerze, pisanie nie prawdy, złe działanie na serwer. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `V$nR Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Obrażanie serwera i graczy. Pisał byś chociaż prawdę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 31 minut temu, `V$nR napisał: Obrażanie serwera i graczy. Pisał byś chociaż prawdę Logiprawdę mówią Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `V$nR Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Pokaz je Gdybyś miał choć trochę w głowie to zostawiłbyś mi chociaż tego svipa za którego zapłaciłem a nie wszystkie flagi zabierasz... Nie odwracaj kota ogonem pokaz te logi a nie ze nagle nie musisz mi nic udowadniac haha. hipokryta jebany w dodatku pies do szczania patrz jak bede wbijal na serwer ludzie beda wychodzic. A svipa nie oddawaj mam pieniądze hehe Odnośnik do komentarza
Użytkownik Noreczek Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nic ci nie muszę udowadniać wystarczy że napisałeś że serwer " jest spierdolo*y mając range administratora. Jesteś zdegradowany i koniec gadki. To nie jest miejsce i czas na kłótnie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Marca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi