Użytkownik FreeKill Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam! Jesteście fanami innej ligi niż La Liga(Hiszpania)? Podawajcie tu ligi, które Was interesują! Dodam je do typowania. Daje Wam czas do 12.08.2018r. ;) ! Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Moim zdaniem najlepiej byłoby wybierać ze wszystkich mocniejszych lig kilka spotkań. I z tego sklejać ofertę,dajmy na to raz na 1-2 tyg. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Tak jak powiedział @DyLu można wybierać najciekawsze mecze z danej ligi, mogą to też być jakieś mecze z polskiej lgi ;] 1 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Premier League, Serie A, Champions League, Liga Europy, Ligue 1, Eredivisie, Ekstraklasa, Liga Narodów, Puchar Polski, BundesLiga - Najciekawsze mecze z tych lig/pucharów. Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 26 minut temu, 6IX9INE napisał: Premier League, Serie A, Champions League, Liga Europy, Ligue 1, Eredivisie, Ekstraklasa, Liga Narodów, Puchar Polski, BundesLiga - Najciekawsze mecze z tych lig/pucharów. Nie lepiej było po prostu podzielić moje zdanie wyżej ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) 43 minuty temu, DyLu napisał: Nie lepiej było po prostu podzielić moje zdanie wyżej ? B klase chcesz typować? Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez 6IX9INE Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Przed chwilą, 6IX9INE napisał: B klase chcesz typować? B klasa to Twoim zdaniem "mocniejsza" liga Odnośnik do komentarza
Użytkownik 6IX9INE Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Przed chwilą, DyLu napisał: B klasa to Twoim zdaniem "mocniejsza" liga Pewnie, siódma liga niemiecka się chowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Miałam już pisać, ale kolega @DyLu wymienił wszystko co chciałam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zrobimy tak jak mówi DyLu Będzie to chyba najlepsza opcja Odnośnik do komentarza
Użytkownik FreeKill Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi