Użytkownik Qaph Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: Wtedy +++SAiKA Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/qaphsiel/ Nick admina banującego: konsola Data i czas zdarzenia: 12 February 03:09 Serwer: Only Mirage Opis sytuacji: Nie pamiętam tego bana, jako że był on stosunkowo dawno, ale jest napisane, że dostałem za rzekomego spinbota, którego oczywiście nie posiadałem. Jako że kolega polecił mi ten serwer, bardzo zależy mi na unbanie. Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź. Edytowane 24 Marca 2020 przez Qaph 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dostałeś bana 12 lutego, a mamy teraz Marzec 24. Ponad 48h minęły. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kappoochino Opublikowano 24 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi