Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na Admina by Essa <3

Kacper Wójcicki

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Essa < 3

Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:    Nie posiadam, ale posiadałem na innym serwerze ss2 

Doświadczenie z amx[1-10] ;    Jeśli wszystko sobie przypomnę ponownie, a jest to kwestia paru godzin, to oceniam na 8/10

Czas spędzony na serwerze (link do GT):     https://www.gametracker.com/player/Essa <3/145.239.20.145:27130/

Link do steam (z grą cs 1.6):    Niestety ale nie posiadam Cs'a na steam'ie, ale mam nadzieje, że nie będzie to stwarzało zbyt dużego problemu 

Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:    Oczywiście 

Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Jak najbardziej sprawny :) 

Dlaczego Ty?:    Dlaczego ja? Ponieważ jestem zaufanym admininstratorem, oraz tak jak już wspominałem parę punktów wyżej, posiadałem już admina na innym serwerze ss2. Kolejnym powodem dlaczego powinienem być admininstratorem, jest moja aktywność na serwerze. Odkąd gram na serwerze, codzienne gram ( a przynajmniej staram się ) grać po parę godzin. Chciałbym także wspomóc serwer, ponieważ od kiedy gram na owym serwerze, ani razu nie widziałem żadnego admina. Chciałbym oczywiście pomóc w zwalczać cheaterów, oraz ludzi nieprzestrzegających regulaminu serwera :)

Kontakt: Gg, Ts3, Forum.

Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:     Oczywiście, że tak! 

Edytowane przez Kacper Wójcicki
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]