Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za wh? XD

ToReTToOO #AWPMajster

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ToreTToOO #AWPMajster

Link do profilu steam:steamcommunity.com/id/dominikkolega123 

Nick admina banującego: nie wiem

Data i czas zdarzenia: 24 marca około 20?

Serwer: public gdzie h@ jest katow

Opis sytuacji: grałem wczoraj  po południu normalnie chwilę na serwie, wbijam pod wieczór i wyskakuje ze zostałem zbanowany na serwerze, wxhodze na sourcebansa a tam jest napisane że ToreTToOO #AWPMajster ma bana za wh nie ma nicku admina i wgl nie wiem o co chodzi. Jeśli daliście mi bana proszę demko na priv na podstawie którego Ban został nałożony

Wycinek z konsoli: nic mi nie wyskakuje

Edytowane przez ToReTToOO #AWPMajster
  • Użytkownik

http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip

Demko które rozpisywałem ;)

Opis demka ;)  

Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. 

Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> 

Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba 

Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh 

Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz 

Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :>

Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :>

Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś 

Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach 

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH 

Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :>

I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę 
rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko ;)

Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Sebaa
  • Lubię to! 3
  • Użytkownik

Do jutra któryś z nas to sprawdzi.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
10 godzin temu, Sebaa napisał:

http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip

Demko które rozpisywałem ;)

Opis demka ;)  

Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. 

Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> 

Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba 

Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh 

Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz 

Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :>

Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :>

Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś 

Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach 

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH 

Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :>

I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę 
rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko ;)

Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam ;)

Ok ogarnę sobie to demko ale z tym movementem to nie przesadzaj, bo nie jest najgorszy, myślę że jak na orła jest git

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Time-39:25 : Wychodził więc sprawdzał czy nikt nie raszuje mu mida B-

Time-39:35 : Zostawiłeś Okno , Shorta i wcelowałeś się w conecta? B+/-

Time-40:45 : Nie mogę tego sprawdzić bo mam jakiś DUŻY CZERWONY KWADRAT I NAPISY "ERROR" @KatowADRE-

Time-41:05 : Nie widzę tutaj nic "dziwnego?" Widział lufę i zabił B-

Time-41:40 : Kolejny raz nie stwierdzę czy jest tutaj coś dziwnego przez to że mam znowu jakiś czerwony kwadrat z napisami error.

Time-42:30 : Słychać jak spada z pałaców na busa B-

Time-42:43 : Nie trafił flicka wiec się schował? Nie wiem o który strzał ci chodzi pierwszy czy o drugi. Jeśli o drugi to nic podejrzanego nie widzę nie trafił flicka i się schował żeby nikt go nie zabił. B-

Time-43:32 : Nie rozumiem o co ci chodzi w tej rozpisce? Robisz to na chama czy jak? Wychodzi mu typ pod celownik i ty piszesz "Szybki strzał" XD? B-

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera. Jak dla mnie WH

- Normalne jak cofają z B to mogą iść "anderem" na A...  To że ktoś ma większą range od ciebie i więcej myśli to nie znaczy że cheatuje  B-

Time-44:17 : Jakby zobaczył to by leciał do tego Pałaca go zabić. B-

Mam wrażenie że albo Admin nie umie rozpisywać demka albo robi to na "chama" Niektóre momenty nie są rozpisane ponieważ znowu mam "Czerwony kwadrat z napisami Error"  @KatowADRE-

Gracz czysty dostaje UB. 

Co do demka jeśli znowu będę miał czerwony kwadra z napisami error demko będzie sprawdzał ktoś inny.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]