Użytkownik ToReTToOO #AWPMajster Opublikowano 25 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Twój nick: ToreTToOO #AWPMajster Link do profilu steam:steamcommunity.com/id/dominikkolega123 Nick admina banującego: nie wiem Data i czas zdarzenia: 24 marca około 20? Serwer: public gdzie h@ jest katow Opis sytuacji: grałem wczoraj po południu normalnie chwilę na serwie, wbijam pod wieczór i wyskakuje ze zostałem zbanowany na serwerze, wxhodze na sourcebansa a tam jest napisane że ToreTToOO #AWPMajster ma bana za wh nie ma nicku admina i wgl nie wiem o co chodzi. Jeśli daliście mi bana proszę demko na priv na podstawie którego Ban został nałożony Wycinek z konsoli: nic mi nie wyskakuje Edytowane 25 Marca 2020 przez ToReTToOO #AWPMajster Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 25 Marca 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 http://youmuusweb.xaa.pl/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=1:204161187&advType=steam @KatowADRE- Namierz który to admin i rozpiska 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sebaa Opublikowano 25 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip Demko które rozpisywałem Opis demka Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :> Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :> Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :> I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam Edytowane 25 Marca 2020 przez Sebaa 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Do jutra któryś z nas to sprawdzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ToReTToOO #AWPMajster Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 10 godzin temu, Sebaa napisał: http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip Demko które rozpisywałem Opis demka Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :> Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :> Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :> I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam Ok ogarnę sobie to demko ale z tym movementem to nie przesadzaj, bo nie jest najgorszy, myślę że jak na orła jest git 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Time-39:25 : Wychodził więc sprawdzał czy nikt nie raszuje mu mida B- Time-39:35 : Zostawiłeś Okno , Shorta i wcelowałeś się w conecta? B+/- Time-40:45 : Nie mogę tego sprawdzić bo mam jakiś DUŻY CZERWONY KWADRAT I NAPISY "ERROR" @KatowADRE- Time-41:05 : Nie widzę tutaj nic "dziwnego?" Widział lufę i zabił B- Time-41:40 : Kolejny raz nie stwierdzę czy jest tutaj coś dziwnego przez to że mam znowu jakiś czerwony kwadrat z napisami error. Time-42:30 : Słychać jak spada z pałaców na busa B- Time-42:43 : Nie trafił flicka wiec się schował? Nie wiem o który strzał ci chodzi pierwszy czy o drugi. Jeśli o drugi to nic podejrzanego nie widzę nie trafił flicka i się schował żeby nikt go nie zabił. B- Time-43:32 : Nie rozumiem o co ci chodzi w tej rozpisce? Robisz to na chama czy jak? Wychodzi mu typ pod celownik i ty piszesz "Szybki strzał" XD? B- Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera. Jak dla mnie WH - Normalne jak cofają z B to mogą iść "anderem" na A... To że ktoś ma większą range od ciebie i więcej myśli to nie znaczy że cheatuje B- Time-44:17 : Jakby zobaczył to by leciał do tego Pałaca go zabić. B- Mam wrażenie że albo Admin nie umie rozpisywać demka albo robi to na "chama" Niektóre momenty nie są rozpisane ponieważ znowu mam "Czerwony kwadrat z napisami Error" @KatowADRE-. Gracz czysty dostaje UB. Co do demka jeśli znowu będę miał czerwony kwadra z napisami error demko będzie sprawdzał ktoś inny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 26 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi