Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za wh? XD

ToReTToOO #AWPMajster

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: ToreTToOO #AWPMajster

Link do profilu steam:steamcommunity.com/id/dominikkolega123 

Nick admina banującego: nie wiem

Data i czas zdarzenia: 24 marca około 20?

Serwer: public gdzie h@ jest katow

Opis sytuacji: grałem wczoraj  po południu normalnie chwilę na serwie, wbijam pod wieczór i wyskakuje ze zostałem zbanowany na serwerze, wxhodze na sourcebansa a tam jest napisane że ToreTToOO #AWPMajster ma bana za wh nie ma nicku admina i wgl nie wiem o co chodzi. Jeśli daliście mi bana proszę demko na priv na podstawie którego Ban został nałożony

Wycinek z konsoli: nic mi nie wyskakuje

Edytowane przez ToReTToOO #AWPMajster
  • Użytkownik

http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip

Demko które rozpisywałem ;)

Opis demka ;)  

Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. 

Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> 

Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba 

Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh 

Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz 

Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :>

Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :>

Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś 

Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach 

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH 

Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :>

I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę 
rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko ;)

Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Sebaa
  • Lubię to! 3
  • Użytkownik

Do jutra któryś z nas to sprawdzi.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
10 godzin temu, Sebaa napisał:

http://765477.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1585048927-1585051630.zip

Demko które rozpisywałem ;)

Opis demka ;)  

Time-38:00 Dopiero wbił na serwer. 

Time-39:25 Szybki strzał z awp do typa z okna + małe wcelowanie się na początku do typa co wskakiwał do andera był smoke :> 

Time-39:35 Typ wychylał z connecta od razu szybko się na niego wcelowałeś ale strzał za szybki chyba 

Time-40:45 Pewnie typa słyszałeś, ale wcelowujesz się jak na wh 

Time-41:05 Widziałeś kawałeczek lufy od typa z pałacu ale jak mowie dziwnie się poruszasz 

Time-41:40 To jak mnie wyczekałeś to też było jak na wh . Patrzysz się przez ścianę gdzie jestem :>

Time-42:30 Ja nie słyszałem ani nie widziałem żebyś ty typa widział na busie . Od razu w niego ładujesz granatem :>

Time-42:43 szybki flik z awp, jak wyskakiwali nagle się schowałeś 

Time-43:32 Szybki strzał z awp na b w apartach 

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera . Jak dla mnie WH 

Time-44:17 Zobaczyło się typka na a to od razu skręt do okna hmm? ciekawe :>

I to na tyle. Wiem nie ma tego jakoś dużo, ale dla mnie to wystarczy mam nadzieję że dla was też :> Jeśli by jednak nie wystarczyło dowodów to mogę 
rozpisać jeszcze jakieś ciekawe demko ;)

Coś od siebie: Ogólnie poruszasz się dziwnie po mapie nie masz jakiegoś najlepszego movementu a i tak robisz 40/50 killi na mapę. Dla mnie jesteś odpalony ale zobaczymy co na to UbTeam. Pozdrawiam ;)

Ok ogarnę sobie to demko ale z tym movementem to nie przesadzaj, bo nie jest najgorszy, myślę że jak na orła jest git

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Time-39:25 : Wychodził więc sprawdzał czy nikt nie raszuje mu mida B-

Time-39:35 : Zostawiłeś Okno , Shorta i wcelowałeś się w conecta? B+/-

Time-40:45 : Nie mogę tego sprawdzić bo mam jakiś DUŻY CZERWONY KWADRAT I NAPISY "ERROR" @KatowADRE-

Time-41:05 : Nie widzę tutaj nic "dziwnego?" Widział lufę i zabił B-

Time-41:40 : Kolejny raz nie stwierdzę czy jest tutaj coś dziwnego przez to że mam znowu jakiś czerwony kwadrat z napisami error.

Time-42:30 : Słychać jak spada z pałaców na busa B-

Time-42:43 : Nie trafił flicka wiec się schował? Nie wiem o który strzał ci chodzi pierwszy czy o drugi. Jeśli o drugi to nic podejrzanego nie widzę nie trafił flicka i się schował żeby nikt go nie zabił. B-

Time-43:32 : Nie rozumiem o co ci chodzi w tej rozpisce? Robisz to na chama czy jak? Wychodzi mu typ pod celownik i ty piszesz "Szybki strzał" XD? B-

Time-Oglądaj cały czas. TT się cofają z b . Ty od razu odpuszczasz i lecisz na short żeby rzucić palaka do andera. Jak dla mnie WH

- Normalne jak cofają z B to mogą iść "anderem" na A...  To że ktoś ma większą range od ciebie i więcej myśli to nie znaczy że cheatuje  B-

Time-44:17 : Jakby zobaczył to by leciał do tego Pałaca go zabić. B-

Mam wrażenie że albo Admin nie umie rozpisywać demka albo robi to na "chama" Niektóre momenty nie są rozpisane ponieważ znowu mam "Czerwony kwadrat z napisami Error"  @KatowADRE-. 

Gracz czysty dostaje UB. 

Co do demka jeśli znowu będę miał czerwony kwadra z napisami error demko będzie sprawdzał ktoś inny.

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]