Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Jagiellona

PsychicWolf2002

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Przyznam że na serwerze było dość sporo problemów ze strony graczy lecz Jagiellon po wejściu na server zamiast kulturalnie wejść i załatwić problemy jak na dojrzałego i rozsądnego chłopa wolał sam wejść w dyskusje wyzywając graczy itp po czym jak mu wypomniałem jego błędy i mówiąc że chyba za bardzo się rozbrykał z powodu korona ferii wyrzucił mnie z servera. Po ponownym wejściu odpowiedziałem mu że zrobiłem screeny jego wypowiedź była dość zabawna cytuje" Idź, no idź rozjeb się na forum" po czym mówiąc mu że jest zabawny i tak samo obeznany jak admini z ts3 (Hype) gdzie ustalając z administratorką jak ktoś mi wysłał promującego linka po 40 minutach obudził się owy właściciel servera pytając się o zaistniałą sytuacje. odpowiedziawszy mu na to ze dostałem linka nie pytał skąd to itp tylko mnie zbanował permanentnie. Więc porównywając Jagiellona do tego administratora ts stwierdził że nawet nie da mi dojść do słowa i za każdym razem gdy coś powiedziałem starał się mnie przekrzyczeć nie kulturalnie mówiąc Drzeć mordę. i Banując na 30 min. Poniżej wstawiłem screeny. Następnym razem doradzałbym wam nie rekrutować osób pełnoletnich lecz dość dojrzałych do swojego wieku.

lepek.png

lepek2.png

lepek3.png

Edytowane przez PsychicWolf2002
Wysłanie tego samego screena drugi raz
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Wyzywasz ludzi człowieku więc krótko Ci odpowiadam PO TWOJEMU żebyś wiedział jak to jest próbujesz coś zablyszczec mówisz jaki to admin świeży oj oj jestem tu dłużej niż ty grasz w csa zapewne więc co ty gościu widzisz grozisz mi screenami więc Ci mówię rób i zapraszam na forum bo szukasz problemów tam gdzie ich nie ma. Dostałeś bana bo przesadzales ja się bawić z takimi ludźmi nie będę a potem wylewacie łzy właśnie w taki sposób nie umiecie się zachować to nie wiem idźcie się przejść bo rozumiem że wariujecie w domu od tego siedzenia. Ja byłem na serwerze to ty wszedłeś i zacząłeś udawać gwiazd więc tu nie gadaj glupot. Gadasz typie korona ferie ? Zamiast pisać bajki weź się za odrabianie przyrki a nie siejesz nie potrzebny ferment. Wchodzisz po czasie na server i się pucujesz. Następnym razem Ci dam bana na dłużej i będzie wszystko si po tym jak Ci dałem bana ludzie mi dziękowali i mówili jaki tu spokój także pozdrawiam serdecznie. Odpowiedzi po twojemu widzę poskutkowały bo się poplakaleś. A ja się popłakałem z tego co tu wyczytałem 5 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Tak? następnym razem dawać więcej screenów bo to nie było w moim kierunku bo nawet się nie odzywałem :) 
Więc pisząc takie rzeczy to mnie bawi. Dziękowali ci ? Ja po nawet nie 1 minucie wbiłem ponownie na innym ip i jakoś nic nie słyszałem ;) 
To ty mówiąc krótko z mordą wyleciałeś o bóg wie co, poza tym śmieszy mnie to całe twoje nastawienie bo jak twoi koledzy czy ciul wie kto wyzywał to nic 
Tym bardziej że jak dzieciak pajacował i obrażał i iść nawet na leniwy kompromis i zbanować i mnie i go to z tego co widziałem on tam dalej siedział. 
Administracja nie jest dość zapoznana z tą tematyką jak i z obcowaniem z ludźmi różnego pokroju nie wiem czy wszyscy ale aktualnie mowa o tobie.
Rozumiem że prawda boli bardziej od wszystkiego innego ale no szanujmy się są też granice to że masz jakieś Literki ADMIN i permisje do banowania nie oznacza że możesz sobie pozwolić na różne samowolki. Prosisz ludzi aby była kultura na tym serwie gdzie sam dajesz im zły przykład więc no ciemno to widzę.
A co do tego jak dla mnie mogę  następnym razem robić więcej i szczegółowe screeny albo nawet i nagrywać :3 
A co do tego że dłużej jesteś to może coś cie ledwo kojarzę Ja jestem za czasów gdzie byli np.Anarchista, K4$K4DER Format itp 

Edytowane przez PsychicWolf2002
  • Ha ha 1
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

Skarga leży od 26 marca. @Jagiellon jako admin powinieneś sobie darować teksty typu 'zamknij ryj' tylko świecić przykładem, ban na 30min już dawno minął. @PsychicWolf2002 z drugiej strony wiem jacy gracze grają w 1.6 i jestem niemalże przekonany że też rzuciłeś niestosownym tekstem do admina, lecz nie mamy żadnych ssów, wycinków z konsoli etc. 

Skargę przyjmuję!

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 3 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]