Użytkownik LeBron James Opublikowano 26 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nick z CS: LeBron James Admin banujący: Nie wiem? XD Serwer: U Trivora #1 OnlyDD2 Data zdarzenia: 26.03.2020 Opis sytuacji: Zmiana mapy, ładuje się po czym mnie wywala z banem z serwera Ogółem nie ogarniam, bo gram na swoim nicku zawsze, na który mam hasło, bo mam SViP Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10665 Wycinek bana z konsoli: CSXGuard] "exec hltv.cfg": (ST Blocked) [CSXGuard] "exec logos/spray.cfg": (ST Blocked) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 4 hours , 49 minutes and 47 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Maks i Martyna | CSSetti.pl [AMXBans] Reason : ' CDHACK_2019 BREAK ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 89.229.14.108 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi