Użytkownik Kacper Wójcicki Opublikowano 26 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Siema! Przychodzę z propozycją dodania do regulaminu zakazu kampienia, ponieważ niektórzy gracze potrafią stanąć w miejscu przez całą mapę i zabijać. Widziałem przypadki gdzie 3 graczy stanęli na wieży, i nie dali nikomu wlecieć na górę, ponieważ ich zabijali. Drugą propozycją, jest usunięcie całkowicie latarki, ponieważ wiele graczy ( w tym ja ) skarży się na spadki fps, oraz ścinki, gdy inni gracze mają ją włączoną. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jestem za 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szazam Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi