Użytkownik Kacper Wójcicki Opublikowano 26 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Siema, to znów ja Tym razem przychodzę z błędem. Owy błąd dotyczy pisania na y@. Gdy chcę coś napisać, pojawia się dosłownie tylko przebłysk tego co chciałem napisać. Mam nadzieję, że uda się to jak najszybciej naprawić Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zgadzam się trzeba spamować żeby ktoś coś mógł zobaczyć Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Problem nie jest tylko z y@ , Problem wystetpuje także z wyswietlaniem np. asysty tez po 1 sekundzie znikaja. Ogólnie napisy HUD , Przypuszczam że gryzie sie to z pluginem CODA'a(pewnie kanał na -1) ponieważ jak jest się na spec to działa wszystko poprawnie Można także wyłaczyć latarki ponieważ dużo osób lata z włączonymi przez co gracze maja spadki fps Odnośnik do komentarza
Użytkownik One. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 @ One. co z tą propozycją? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi