Użytkownik neoK :P Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Nick: neoK Data i Godzina: 3:35 mniej wiecej Link do bana https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=10793 Link do Screenów: https://megawrzuta.pl/download/1d71cccedd2c6d3ca8015783ad7a5d37.html Wycinek z Konsoli: ||| You are banned ||| Nick: neoK ||| IP: 185.72.34.123 ||| SteamID: STEAM_0:1:424704488 ||| By admin: UszatyKrul` ||| Reason: Wstaw screeny Na Strefaskilla.p ||| Ban created: 27.03.2020 - 03:35:55 ||| For length: Permanent ||| On: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) ||| Time left: Forever ||| Will expire: Never Coś od siebie: admin nie był pewny to zrobić ssy :p jesli chodzi o radar tak mam inny kolor wybaczcie ze nie z zippy ale coś nie mogłem ich wstawić edit. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2003270329-de_dust2-1585276140-1585277460.zip to jest demko w 6;38 widać jak dostaję flesza od swojego tt z gali nie widać innego flesza @Maciek5g nie rozumiesz mnie jest antyflesz na serwerze działa dla swoich (tylko) a bug antyfleszy polega na tym ze jesli ktoś z team ci rzuci flesza to ty z pov wszystko widzisz ale ktoś kto cię obserwuje widzi jak masz biało, jeszcze takie pytanie jak ssy mogą być czyste skoro ty i twoj kolega twierdzi ze miałem biało nie ma takiego nawet cheata który by tak zminił ss jesli mi nie wierzysz to wejdz z kolegą na serwer i zobaczy czy to prawda juz wiecej sie nie wypowiadam i ty też tego nie rób niech ubt się wypowie @Uszaty tym co napisałeś to mnie rozśmieszyłeś nawet nie ma tak malutkiej obkłoki flesza na żadnym z ss a nawet jak by była to na demku jest widoczne jak rzucam flesza na gale który mi wybucha za plecami ale to juz jak bardzo chcesz się upierać przy tym ze niby widać tam obrys flesza @Maciek5g widziałes demko ? jak nie to zobacz jak potrafisz niech ktoś to zamknie(do momentu aż ubt zobaczy ss i demko ) bo juz tej żenady mi się czytać nie chcę @Uszaty ale powiedz mi jak powinien być flesz wytłumaczysz mi to ? skoro są antyflesze ? zobacz demko jak potrafisz i pożniej się wypowiadaj juz nie mam siły @Uszaty cieszę się ze to napisałeś, najwidoczniej ty nie potrafisz czytać z zrozumieniem ale skończmy to juz czekam na kogoś kto ma w ogóle pojecie o tym i zrozumie to co napisałem przecież siedziałem na spec i jak puszczałem Ci ss'y to miałeś flesza na sobie, czego tu jeszcze nie rozumiesz i co Cię tak wielce żenuje jeśli mogę wiedzieć ? @Maciek5g gdzie w mojej wypowiedzi tym wszystkim co napisałem widzisz brak szacunku ? i ironię zresztą dobra walić to koniec zamykaj temat proszę bo nie potrzebnie się juz wypowiadam Edytowane 27 Marca 2020 przez neoK :P Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Po informacji uzyskanej od @Uszaty screeny były robione na Flashu więc proszę UBT o zweryfikowanie. Pozdrawiam @neoK :P używaj opcji edytuj i na serwerze jest anty flash dla swoich... Nie dla drużyny przeciwnej a Ty zostałeś wtedy 1:2... Idąc od respa, na pochylnie i zabijając na Flashu 2 osoby. Wtedy zostały zrobione ssy. Wiem o tym że jak Twój rzuci Ci flasha to widać to tak jakby ktoś Cie normalnie zaflashowal... Ale Ty wtedy byłeś sam... Więc po co dalej brniesz z informacją o Bugu... @neoK :P denerwuje mnie Twoja ironia i brak szacunku do mnie i admina. Cały czas bronisz się anty Flashem... A prawda jest taka że dwie osoby mogą Cie zaflashowac.. Przeciwnik i Ty sam... Tak działa serwer. Nie jesteśmy wrażliwi tylko na Flashe swoich kolegów z teamu, plus jak jest nałożony na Tobie flash przeciwnika to Twój z teamu może go zbugowac/zdjąć flashujac Ciebie. I nie tłumacz mi jak działa anty flash na serwerze bo grasz tu dopiero kilka godzin. @Uszaty demko proszę żebym mógł je później zweryfikować bo pracuje i jestem na tel @neoK :P zacznij zwracać sie z szacunkiem do Uszaty i przestań sobie z niego drwić... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik neoK :P Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, Maciek5g napisał: Po informacji uzyskanej od @Uszaty screeny były robione na Flashu więc proszę UBT o zweryfikowanie. Pozdrawiam na serwerze jest antyflesz ja nie miałem biało tak jak widać na ssy a oglądający widział ze dostałem mleko taki niestety jest bug z antyfleszami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Chyba mogę się udzielić, skoro ja banowałem. SS'y były lekko spóźnione ale i tak jestem niemalże pewien, że na 1 i 2 screenie powinien widoczny być schodzący efekt flesza. Co do buga, jest to prawda. Czasami flesze magicznie "schodzą" lecz wybacz ale nie jestem skłonny Ci w tej sytuacji uwierzyć. @neoK :P kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Napisałem, że powinien być widoczny flesz, a go NIE ma. @neoK :P przecież siedziałem na spec i jak puszczałem Ci ss'y to miałeś flesza na sobie, czego tu jeszcze nie rozumiesz i co Cię tak wielce żenuje jeśli mogę wiedzieć ? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maciek5g Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Proszę UBT o weryfikację. @iksiu @Zbakane_OkO @GENERAL ALADEEN @Manieczek!^^ @Kappoochino @SkalpeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nie wam oceniać SS'y. Next time rozpiszcie demko. To nie jest czat ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 27 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi