Użytkownik∙ |_ ○ $ ! @ Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 (edited) 1. Imię: Nikola 2. Wiek: 17 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Chciałabym bardziej ruszyć w ruch dział redakcji mimo iż praca redaktora nie należy do najtrudniejszych chciałabym, żeby dział ten był prowadzony estetycznie, bez żadnych błędów stylistycznych i dobrze napisany. Ogólnie robić wywiady/ gazetki/ tygodniki/ Pytania Dnia/ Q&A itd 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Myślę, że za przyjęciem mnie na owe stanowisko przemawia moje doświadczenie, które jest pomiędzy średnim, a wysokim. Również przemawia za to, że jestem osobą zaangażowaną, pracowitą, staram się nie popełniać żadnych błędów, jestem odpowiedzialną osobą i uwielbiam pomagać. Samo tworzenie tematów pod dotyczących redakcji sprawia mi ogromną przyjemność. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: za 13 dni sieć będę już znała 3 miesiące znam ją bardzo dobrze i poznaje ją z tej lepszej odsłony. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak jak wyżej napisałam doświadczenie posiadam pomiędzy średnim, a wysokim i żeby pokazać wam moje umiejętności zrobiłam kartkę z kalendarza. Wymagania: *wiek co najmniej 16 lat + *umiejętność czytania ze zrozumieniem + *komunikatywność + *kreatywność + *chęć zrobienia czegoś dla sieci + *dobra znajomość ortografii, gramatyki oraz interpunkcji. + Edited August 10, 2018 by Nicolcia 1 Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 NA NIE! A Tak serio to na TAK +Wiek +Staż na forum +Doświadczenie +Karteczka +Ogarnięta osoba 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Tak, + Przyda mi się pomoc nie ukrywam + Wiek + Doświadczona 1 Link to comment
Użytkownik kacper. Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 Na tak +Redaktor zawszę się przyda fajnie jak się dużo dzieję na forum a kolejna osoba to zapewni różnego typu konkursy gazetki czy tam inne rzeczy z tych rzeczy haha +Wiek +Spełnia Wymagania +BRAĆ JĄ! 1 Link to comment
Użytkownik Azed0 Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 (edited) WIELKIE NIE! Żarcik kosmonaucik oczywiście, że na TAK +Wiek +Była już redaktorką i bardzo dobrze się z pisywała +Staż +Doświadczenie Same plusy ma ta Pani Edited August 10, 2018 by Azed0 1 Link to comment
Użytkownik 6IX9INE Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 Na Tak -Redaktorka się przyda -Wiek -Ładne podanie -Doświadczenie Wiem, że odwaliła ostatnim razem ale uważam, że należy się druga szansa 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 10, 2018 Użytkownik Share Posted August 10, 2018 Na wielkie TAK Osoba doświadczona Osoba, która umie się porozumiewać z drugim człowiekiem Myślę że nie raz pomoże i że nie raz pomogła większość odpowiedzi jest na tak w sumie to wszystkie nic tylko brać NIE ZAWIEDZ NAS 1 Link to comment
Użytkownik∙ hk. Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Zdecydowane tak: + Wiele przeróżnych pomysłów, + chęci rozwijania siebie i działu dla Redaktorów, + przekonujące moja osobę podanie, + praca. Same plusy, kandydatka jak ich mało! 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 10, 2018 Zasłużony Share Posted August 10, 2018 Można dać szansę. + Wiek + doświadczenie - wcześniejsze zachowanie na forum które skutkowało banem. 1 Link to comment
Użytkownik∙ Relax. Posted August 10, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 10, 2018 Na tak: + Chęci, + Doświadczenie, + Wspaniałe podanko, + Miła oraz przyjacielska (wcześniej twoje zachowanie były takie jakie było ale teraz się zmieniłaś) 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 11, 2018 cannabis Share Posted August 11, 2018 (edited) Podanie przyjęte Nicolcia nie zawiedź mnie jak i wszystkich innych którzy w Ciebie wierzą. Zglos się o odbiór rangi Edited August 11, 2018 by DyLu 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted August 11, 2018 cannabis Share Posted August 11, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts