Użytkownik Kacper Wójcicki Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Siema Siema, przychodzę z kolejnym błędem. Błąd ten dotyczy perku ,,Niewidzialny" po prostu nie działa, nie ma co tu dalej rozwijać EDIT: Chcę jeszcze dodać, że z perków na niewidke, działa tylko Lake Shit ( czy jakoś tak ). Także w klasie premium Krejzol nie działa niewidka Edytowane 28 Marca 2020 przez Kacper Wójcicki Odnośnik do komentarza
Użytkownik P p Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Jestem bardziej tego zdania, że jeżeli serio chcemy aby zostały naprawione usterki jak i jakość gry na serwerze, można zebrać w całość wszystko do poprawy i zrobić jeden post. Wrzucanie teraz pojedynczych tematów nie przyniesie rezultatu ale popieram bardzo inicjatywę nowego admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Perk nie działa, tak samo jak w przypadku klasy Ninja też nie działa niewidzialność. Zrobiłem o tym temat. @Trivor pisał, że to się gryzie z pluginem przenikania przez graczy Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi