Użytkownik Chicken123 Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Przedmiot: Konto Steam z 13 grami Opis: Na koncie znajduje się 13 rożnych gier. link do konta: https://steamcommunity.com/profiles/76561198988590763/ Cena: na początek 40 zł (mogę zejść z ceny.) nowa cena: 30 zł nowa cena #2: 20 zł Forma płatności: PayPal / Skrill Kontakt: tutaj na PW lub Steam: https://steamcommunity.com/id/749813/ Screenshot: Edytowane 30 Marca 2020 przez Chicken123 literówka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rustic Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Za co ty chcesz 50zl? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Infeek Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 14 minut temu, Rustic napisał: Za co ty chcesz 50zl? Zmienił już na 40, co się czepiasz chłopaka ?? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chicken123 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 23 minuty temu, Rustic napisał: Za co ty chcesz 50zl? zrobiłem literówkę, więc sory. A po drugie chce to sprzedać bo teraz naprawdę potrzebuje pieniędzy. Ci co mają zamiar napisać "za tyle nikt ci nie kupi" lub "Za co ty chcesz 40zł" itp. niech sobie darują takie komentarze. Proszę was o to 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 28 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 3 godziny temu, Chicken123 napisał: zrobiłem literówkę, więc sory. A po drugie chce to sprzedać bo teraz naprawdę potrzebuje pieniędzy. Ci co mają zamiar napisać "za tyle nikt ci nie kupi" lub "Za co ty chcesz 40zł" itp. niech sobie darują takie komentarze. Proszę was o to chcesz sprzedać konto na którym są gry odebrane za darmo (które nikt nie gra) już lepiej założyc sobie nowe konto i pozbyć się tego czegoś. Jakby chociaz coś na profilu było, ale nie. Ma tylko 0 poziom i chcesz 40 zł za to XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chicken123 Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 2 godziny temu, Płetwek napisał: chcesz sprzedać konto na którym są gry odebrane za darmo (które nikt nie gra) już lepiej założyc sobie nowe konto i pozbyć się tego czegoś. Jakby chociaz coś na profilu było, ale nie. Ma tylko 0 poziom i chcesz 40 zł za to XD Czy były za darmo to nie wiem, kluczę są z dawna temu, zostały aktywowane dopiero z tydzień temu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 31 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Pokaż historię zakupów na koncie jeśli to nie problem. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chicken123 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 7 godzin temu, fr0zen napisał: Pokaż historię zakupów na koncie jeśli to nie problem. proszę bardzo Tutaj jeszcze taki mały powód na to że gry nie zostały zakupione na steam'ie oraz że zostały aktywowane z +/- tydzień temu. PS: zamazałem nazwę użytkownika bo jest to login. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi