Zasłużony szynka Opublikowano 29 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Mój przedmiot: Konto steam 86lvl Opis: Jestem pierwszym i jedynym posiadaczem tego konta, brak jakichkolwiek blokad. Profil został utworzony: 18/04/2017, więc ma niecałe 3 lata. Konto posiada takie gry jak: https://steamcommunity.com/id/szingielek97/ Counter-Strike: Global Offensive [3225 godzin] Counter-Strike 1.6 [1600 godzin] Left4Dead2 Don't Starve Togheter Euro Truck Simulator 2 The Witcher 2: Assassins of King Enhanced Edition Life if Strange 60 Seconds! Gothic: I,II,III Gold Edition i wiele mniejszych tytułów i wiele innych tytułów Chcę w zamian: Inne konto steam Kontakt: steam, forum Forma zamiany: - Jestem w stanie rozważyć każdą propozycję. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi