Użytkownik One. Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Imię: Mateusz Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dlaczego ? Dlatego ,że serwer nie ma opiekuna , a zuwazalne jest coraz wiecej problemow do rozwiazania , ja jako iż jakieś doswiadczenie mam pomógłbym je rozwiązać Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak posiadałem już OP jak i JOP (admin 3-4 razy na Surfie , 2 razy na JB) , W poruszaniu sie na forum tez nie bedzie problemu gdyż miałem Moda Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Na aktualny stan 7-8 , Dużo mogłem zapomnieć gdyż wracam do CS'a po przerwie. Napewno takie proste rzeczy jak Dodanie flagi , Edycja prostego pluginu czy wgranie pluginu z tym nie bedę miał problemu , A reszta ? No cóż trzeba przypomnieć lub się nauczyć Wsparcie finansowe (TAK/NIE): NIE Coś o sobie: Mam na imie Mateusz , mam 20 latek , Coś o mnie..hmmm , Od małego interesowałem sie motoryzacją , lubię w tygodniu poupalać gruzika na rondach , a w weekend wsiąść na moto i coś poszaleć, Jako iż teraz mam dużo bardzo wolnego czasu (Kwaranntana, wirus) , chciałbym pomóc na serwerze surf aby umilić graczom jak i sobie rozgrywke GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.20.145:27130/top_players/?query=One. (Cudów nie ma , ale jak na ten czas myśle że i tak jest dobrze) Proszę nie pisać "Konto pod podanie" "Słabe GT" Itp gdyż wiem ,że na sieci nie jestem długo ale mam nadzieje ,że moje podanie bedzie rozpatrzone pozytywnie Edytowane 29 Marca 2020 przez One. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ marek Opublikowano 29 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 ELO MATEUSZ +/-JA TO Z TAKIM GT NA ADMINA DOPIERO BYM SIE WAHAŁ SKŁADAĆ ALE OK +PODANIE NAWET FAJNIE NAPISANE MATI 4 godziny temu, One. napisał: Proszę nie pisać "Konto pod podanie" "Słabe GT" -CO TY PIEPRZYSZ , PRZECIEZ O TO CHODZI ZEBY WYMIENIC MINUSY I PLUSY I BEDE PISAL CO CHCE, JUZ MNIE ZDENERWOWALES JUZ SIE WAHAM CZY DAC CI NA TAK 4 godziny temu, One. napisał: Wsparcie finansowe (TAK/NIE): NIE -HAHA I PODANIE ODRZUCONE BEDZIE BO ONI CHCA KASY MYSLISZ ,ZE ZA CO ONI RANGE DAWAJA +TEN A E M IKS NAWET GIT -TE KONTO NA FORUM TAKIE WIESZ 1/10 +CHCESZ POMOC JA TAM DALBYM MATIEMU SZANSE TO FAJNY HOPAK 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi